logo
logo
Módne trendy

5 módnych vzorov, ktoré sú toto leto in

5 módnych vzorov, ktoré sú toto leto in

Módna predpoveď na leto hlási retro vzory i exotické potlače. Aké ďalšie trendy by vám tento rok v lete vo vašom šatníku rozhodne nemali chýbať? Mrknite na štýlové kúsky, ktoré budú toto leto frčať.

Bodky sú istota

Retro štýl je tento rok skutočne v kurze. A čo je viac retro než bodky? Malé, veľké, čierne alebo biele, ničomu sa medze nekladú. Nech už sa rozhodnete pre klasické čierne šaty s bielymi bodkami, farebnú bodkovanú košeľu alebo bodky oblečiete na plisovanej sukni, máte obdiv Vášho okolia istý. Bodky sú skrátka trefou do čierneho. 

Dajte šancu kockám

Okrem bodiek sa do módy zase vracajú tiež kocky. Tentokrát však na scénu prichádza špeciálna podoba kociek, tzv. madrasové káro. To zaujme svojimi farbami, ktorým sa medze nekladú. Skvelou voľbou je napríklad kockovaná blúzka v zelenom odtieni, košeľová blúzka na gombíky s potlačou kocky alebo modré kockované šaty na ramienka.

Farebné pruhy outfit rozveselia

Pruhy z módy nikdy nevyjdú a táto sezóna je toho dôkazom. Okrem klasickej čiernej a bielej sa tentokrát nebojte vybočiť z davu a siahnite po výrazných farbách. Prúžky môžete voliť široké alebo úzke, zvislé aj vodorovné, je to len na Vás a Vašom vkuse. Vyskúšajte trebárs červeno-zelenú košeľu s pruhmi a opaskom, pruhované šaty v pastelových tónoch alebo béžové pruhované šortky.

Nesmrteľné kvetiny

Tento rok akoby sa roztrhlo vrece s retro vzormi. Kvetinky sa na oblečení objavujú už pekne dlhú dobu, tentokrát ale prichádzajú na rad skôr väčšie kvetiny v štýle 70. rokov. Trend kvetín sluší každej žene, aj preto je tak obľúbený. Čo takto staviť na dlhú košeľu v čiernej farbe s potlačou kvetín, prekvapiť štýlovými 3/4 širokými nohavicami s bielymi kvetinami alebo sa blysnúť v dlhých oranžových šatách posiatych kvetmi?

Exotické listy zaujmú

Odviažte sa a nechajte Váš šatník doslova rozkvitnúť. Kedy inokedy než v lete sa zahaliť do zelených alebo inak farebných listov a dopriať si trochu exotiky? Tento trend, ktorý k nám teraz prichádza z Milána, je na leto skrátka ideálny. Vzor listov dobre vynikne trebárs na dlhých šatách, nohavicovom overale alebo na tope v mätovej farbe. Noste v kombinácii s výraznými šperkami v neutrálnych farbách, ktoré dodajú outfitu šmrnc.  

Zanechajte nám komentár