logo
logo
Módne trendy

Vkročte do jari s najnovšími trendmi v obuvi

Vkročte do jari s najnovšími trendmi v obuvi

Jar je konečne tu a s ňou aj nové módne trendy v obuvi. Medzi jednoznačných víťazov jarnej sezóny patria moje obľúbené tenisky a mokasíny, ktoré sú nielen pohodlné, ale tiež štýlové. Ak hľadáte tipy, ako ich kombinovať a kam ich nosiť, ste na správnej adrese 🙂

 
 

Tenisky ako obuv na donosenie? Už dávno nie

Tenisky nemusia byť nutne len športovou obuvou na behanie alebo ošúchanými botaskami na donosenie. Dnes sú tieto topánky veľmi rôznorodé a môžete ich nosiť prakticky ku každému outfitu. Skvelo sa hodia k nohaviciam s vysokým pásom, legínam, džínsam alebo k šortkám. Ja ich s obľubou obliekam k letným šatom – v takom prípade siaham po jednoduchej bielej obuvi, osvedčili sa mi konkrétne tieto biele tenisky s koženým efektom. Ak hľadáte niečo výraznejšieho, stavte na tenisky s kvetinovou potlačou, ktoré dodajú vášmu outfitu na originalite.

A kde tenisky vyniesť? V dnešnej dobe sú natoľko bežnou obuvou, že si ich s pokojom môžete obuť ako do mesta, tak do práce, alebo trebárs na prechádzky aj inokedy vo voľnom čase. Dôležité je sa o nich starať tak, aby stále žiarili ako nové. Pred odchodom z domova im preto venujte náležitú starostlivosť.

 
 

Mokasíny ako populárny trend

Ďalšou trendy obuvou sú mokasíny, ktoré sa v poslednej dobe tešia čím ďalej väčšej popularite. Ide o pohodlné a elegantné topánky, ktoré sa skvele hodia do kancelárie alebo na vychádzku. Kombinovať ich môžete napríklad s nohavicami, šatmi alebo sukňou. Pre jarné obdobie sú skvelou voľbou mokasíny v pastelových farbách. Ja mám v botníku pár v telovej farbe, ktorý obúvam predovšetkým do práce k džínsam a blúzke, prípadne k sukni a topu. A nemôžem sa ich nabažiť 🙂

Mokasíny sú skvelou voľbou do práce, alebo na spoločenské udalosti aj formálnejšie príležitosti. Rovnako ako pri teniskách aj tu platí, že je treba sa o mokasíny dobre starať, aby vyzerali stále ako nové.

 

 
 

Malá rada na záver

Ak si chcete byť istí, že vaše topánky budú za všetkých okolností vyzerať skvelo, dajte si pozor na detaily. Skúste vyberať takú obuv, ktorá ladí s vašou obľúbenou farbou oblečenia alebo s doplnkami, ktoré nosíte. Jedine tak budete mať istotu, že výsledný outfit nebude farebne prekombinovaný, ale naopak spolu bude pekne ladiť. Okrem toho sa tiež uistite, že topánky sedia dobre a sú pohodlné na nosenie.

 

Čo vy a obuv? Podliehate aktuálnym trendom alebo sa pri ich kúpe spoliehate sama na seba a nosíte topánky, ktoré sa osvedčili priamo vám? Napíšte mi do komentárov.

Zanechajte nám komentár