logo
logo
Módne trendy

Veľký sprievodca letnými šatami

Veľký sprievodca letnými šatami

Prinášame vám tie naj šaty k vode aj do mesta. Aké si ulovíte?

Voľné

Určite už ich máte v šatníku. Mierne rozšírené, z ľahkého materiálu, možno s volánmi. V tomto najobľúbenejšom type letných šiat vám nebude nikdy horúco a zároveň v nich ľahko schováte problematické partie. 

Jersey/tričkové

Vyzerajú ako dlhšie tričko s krátkym rukávom. Strih je rovný (priliehavý aj oversize) alebo áčkový. Veľkou prednosťou jersey šiat je ich variabilita. So správnymi doplnkami ich premeníte do niekoľkých rôznych štýlov a vždy budú vyzerať skvelo.

Košeľové

Šaty s gombíkmi do polovice dĺžky alebo košeľové. O zdôraznenie siluety sa postará zaväzovanie v páse. Lichotia každej postave, sú maximálne univerzálne a hodia sa na každú príležitosť.

Asymetrické

Zaujmú svojim netradičným strihom a pôsobia ako “šaty s názorom”. Toto leto najviac zabodujete s tými, čo majú prestrihy v hornej časti alebo dvojité ramienka posunuté na jednu stranu.

Carmen

Tento typ šiat bez ramienok efektne upúta pozornosť na ramená a dekolt. Vyberať môžete zo strihov s výraznou vrchnou aplikáciou alebo zvoľte jednoduchú klasiku a povýšte ju pomocou šperkov. Najlepšie vyzerajú dlhšie náušnice a minimalistické náhrdelníky.

So zaväzovaním za krkom

Rafinované zaväzovanie za krkom urobí z každých šiat nevšedný model. V horúcich dňoch budete milovať tie s veľkým výstrihom na chrbte a vzdušnou sukňou.

Zanechajte nám komentár