logo
logo
Módne trendy

Trendy jesene: bez čoho sa nezaobídete?

Trendy jesene: bez čoho sa nezaobídete?

Než sme sa nazdali, ubehla zima, jar a leto už taktiež to čoskoro bude za nami. A znamená to jediné – jesenná kolekcia na seba nenechá dlho čakať! V čom tento rok na jeseň zažiarite? Viem to. 
 
 
Pár týždňov som neúnavne pátrala po tom, aké trendy môžeme na jeseň očakávať, a tak sa teraz s Vami môžem o svoje poznatky podeliť. Rovnako ako vlani, aj tento rok v jesenných kolekciách budú prevládať:

  • tmavšie zemité farby,
  • jednoduché strihy,
  • nápadné vzory,
  • úplety.

A na čo konkrétne sa môžete tešiť na Blancheporte? Ukážem Vám to na našej ochutnávke.
 
 

 

Vzory? Zkúste trochu exotiky

Rozhodne neplatí, že šaty sú len na leto. Znosíte ich aj na jeseň. Vyskúšajte tie tunikové so zaujímavým vzorom. Tieto majú veľmi originálnu kašmírový potlač, ktorá šatám dala punc originality. Teraz len stačí vziať si k nim jednoduché doplnky a štýlový outfit je na svete.

Máte radšej romantické potlače? Aj takéto sa  Vám budú na jeseň hodiť. Čo napríklad na tričku? K nemu si oblečte priliehavé čierne nohavice alebo džínsy a môžete vyraziť v ústrety babiemu letu!
 
 

Stále vedie jednoduchosť

Ak si na vzory príliš nepotrpíte, nevešajte hlavu. Nesmrteľný trend – jednoduché kúsky – zostávajú aj tento rok. Ja som si obľúbila predovšetkým úpletové džegíny, ktoré sú tak pohodlné! Navyše sú v mojej obľúbenej tyrkysovej farbe, takže som ich v e-shope skrátka nemohla nechať 🙂 Rada ich kombinujem s čiernou blúzkou alebo s bielym topom.

Ak s obľubou nosíte jednoduché a jednofarebné tričká, možno Vás zaujme tento kúsok. Je zo vzdušného džerzeja, takže sa v ňom budete cítiť fajn. Naviac je ozvláštnené gombíkovými príklopkami na rukávoch a tuniským výstrihom.
 
 

Voľnosť nadovšetko

Dajte zbohom upnutým kúskom. Na jeseň sú ideálne voľné a rozviate modely v Boho štýlu. V našej ochutnávke nájdete napríklad voálové šaty, ktoré sú vzdušné, nepostrádajú nariasenie a ohromne sa hodia aj ženám, ktoré nosia väčšie veľkosti.

Nie inak je tomu u tričiek – v jesennej kolekcii prevládajú pohodlné kúsky, ktoré lichotia postave. Skúste tričko s lodičkovým výstrihom a vezmite si ho treba k čiernym legínam. Uvidíte samy, akú s ním urobíte parádu 🙂

 
 

Jeseň vládne úpletom

Áno, je to tak. Aj tento rok sú tým hlavným trendom úpletové modely. A tým nemyslím len klasické svetre a pulóvre. Viete, že už sú bežne k dostaniu napríklad aj bundy z úpletu? Jednu takú nájdete aj na Blancheporte. Má lichotivý strih a skvele sa hodí k šatám, sukni aj k nohaviciam. Čo na ňu hovoríte?

Ak ste skôr verná klasike – svetrom, určite si zamilujete mäkkučký pulóver z perlového úpletu. Je veľmi jemný a hrejivý, takže ho počas sychravých dní rozhodne neodložíte 🙂
 
 
Aké kúsky sa Vám v našej ochutnávke jesennej kolekcie najviac zapáčili? Dajte mi vedieť na našom Facebooku.

Zanechajte nám komentár