logo
logo
Módne trendy

Trend overalov hýbe svetom. Odhaľte naše tajomstvo…

Trend overalov hýbe svetom. Odhaľte naše tajomstvo…

Nosíte rády overal? Ak áno, tak je vidieť, že idete s dobou a sledujete módne trendy. Tiež v našej ponuke nemôžu overaly chýbať. Mám pre vás skvelý tip, ako byť „in“ a užívať si aj ďalších benefitov…

Overaly sú obľúbeným kúskom oblečenia. Sú štýlové a dokonale sa hodia na rôzne príležitosti (na spoločenské udalosti, na voľný čas, na šport). Aj keď majú mnoho výhod, niekedy môže byť obťažné nájsť ten správny strih, ktorý vám bude dokonale sedieť.

Dlhý overal s potlačou listov

Možno ste už počuli o novom trende, ktorý ponúka ešte väčšiu variabilitu než klasický overal. Skombinujte zladené diely a vytvorte si efekt overalu, ktorý zachováva pohodlie oddeleného outfitu. Keď sa rozhodnete nosiť takýto “falošný” overal, získate výhody oboch svetov.

Široké nohavice s potlačou

Toto riešenie celistvého overalu ocenia hlavne tie z vás, ktoré majú rozdielnu veľkosť horného a spodného dielu. Kombináciou dvoch dobre padnúcich kúskov oblečenia dosiahnete vždy toho najlepšieho výsledku. A čo si budeme hovoriť, oddelený outfit oceníte tiež na toalete 🙂.

Rovné krepónové nohavice s potlačou

V našej ponuke nájdete širokú škálu „vrškov“ aj „spodkov“, a tak nie je problém mať raz overal s krátkym rukávom a vo veľkej horúčave zase bez rukávov.

Ako to máte s overalmi vy? Ste priaznivci alebo odporcovia? A je vám sympatický tzv. „falošný overal“? Napíšte mi do komentárov.

Vaša Jana

Zanechajte nám komentár