logo
logo
Módne trendy

Tip pre vás: módne trendy 2023 prehľadne

Tip pre vás: módne trendy 2023 prehľadne

Ako každý rok, aj tento rok som skúmala a zisťovala, aké módne trendy budú dominovať roku 2023. Aké farby sa budú nosiť, na aké materiály môžete staviť a čo by vo vašom šatníku rozhodne nemalo chýbať? Zistila som to za vás!

 
 

Móda na vlne zodpovednosti a udržateľnosti

Jedným z trendov, ktoré sa v posledných rokoch dostávajú do popredia, je eko móda, ktorá kladie dôraz na zodpovednosť a šetrnosť k prírode. Také oblečenie by sa teda malo vyrábať za minimálneho množstva odpadu a zároveň s ohľadom na recykláciu.
Tiež my v Blancheporte prispievame k ochrane životného prostredia, a tak u nás nájdete dokonca celú kolekciu udržateľnej módy. A je naozaj úžasná 🙂

 
 

Pohodlná móda na všetky príležitosti

Doba covidová jasne nastavila trendy v móde a na pomyselnom prvom mieste v módnom rebríčku bolo vtedy pohodlné oblečenie, v ktorom sme trávili väčšinu času (a za seba môžem povedať, že som si to naozaj užila). Pandémia je už našťastie preč, ale obľúbenosť voľnočasovej módy stále trvá. Ak teda máte v pláne stráviť víkendy alebo po-pracovné chvíľky vo voľnom bavlnenom tričku, širokých rifliach na traky alebo pohodlných legínach či teplákoch, máte aj tento rok zelenú.

 
 

Móda v jasných farbách

Ukážte všetkým, že móde rozumiete a oblečte niektorú z farieb, ktorá tento rok frčí. Od módnych návrhárov som zistila, že vo vašom šatníku by rozhodne nemali chýbať pastelové odtiene v kombinácii s výraznejšími farbami. Nebojte sa zapojiť fantáziu a pokojne skombinujte trebárs pastelovú žltú so sýtou fialovou. Verte mi, výsledok bude stáť za to a vy sa v takom outfitu budete cítiť naozaj skvele.

 
 

Nezostávajte pri jednom vzore

Nielen kombinácia farieb, ale tiež vzorov sa tento rok bude tešiť veľkej obľube. Možno máte už niekoľko rokov zafixované v hlave, že k jednoduchým kúskom možno obliecť jedine jeden vzor. To už ale neplatí. Takže pokojne siahnite po kockovaných nohaviciach a skombinujte ich so svetrom s vrkočovým vzorom.
To isté platí aj o použitom materiáli. Bavlna si bude výborne rozumieť s denimom, rovnako tak ako trebárs s úpletom alebo čipkou. Všetko je dovolené 🙂

 

Aké tohtoročné trendy vo svojom šatníku uvítate? A bez ktorých sa radšej obídete? Dajte mi vedieť do komentárov.

Zanechajte nám komentár