logo
logo
Módne trendy

Sprievodca svetom úpletov

Sprievodca svetom úpletov

Jeseň prináša chladnejšie dni, ktoré nás lákajú k tomu, aby sme sa zababušili do hebkého úpletu. Svetre sa stávajú našimi spoľahlivými parťákmi. A nielen tie. Poďme sa pozrieť do sveta úpletov Blancheporte – hrejivých, pohodlných a štýlových.

Aj keď sa zabalíme do vrstiev oblečenia, rozhodne to neznamená, že nám to prestane slušať. Naopak. Pletená móda ponúka nekonečné možnosti kombinácií. Stačí nasledovať svoj vkus.

Svetre, pulóvre a kardigany

Svetre a pulóvre sú stálice chladných mesiacov. Môžu byť hravé, elegantné alebo proste pohodlné. Svetre na gombíky alebo bez zapínania sa skvele hodia cez blúzky alebo tričká, k nohaviciam, šatám aj sukniam. Pulóvre sa naťahujú cez hlavu. Podľa Vašich aktuálnych preferencií môžete zvoliť druh výstrihu: rolák, okrúhly alebo do „V“. Romantické duše ocenia ažúrový vzor, milovníci jednoduchosti hladký vzor a veční zmrzlíci? Tí môžu staviť na teplejší úplet s vlasom.

Zapínací sveter mohérový na dotyk
Pulóver s okrúhlym výstrihom z recyklovaného polyesteru

Vesty a pulóvre s krátkymi rukávmi

Znalci módy a aktuálnych trendov určite vedia, že pletené vesty a pulóvre s krátkymi rukávmi tento rok naozaj „frčia“. Cez flanelovú košeľu bude skvele vyzerať zladená vesta s vrkočovým vzorom. Dávku jemnosti prinesie Vám aj Vášmu outfitu vesta mohérová na dotyk. Dlhším vestám, ktoré sa úžasne hodia k legínam, hovoríme tunikové pulóvre bez rukávov.

Pulóvrová vesta s vrkočovým vzorom
Pulóver s krátkymi rukávmi z recyklovaného polyesteru

Šaty

Úpletové šaty sú čím ďalej obľúbenejšie. Aj ja osobne ich mám veľmi rada, pretože pekne zahrejú a vďaka ich dĺžke nehrozí holý chrbát. Voliť môžete medzi rovným strihom, ktorý možno osviežiť opaskom, alebo rozšíreným strihom. Najelegantnejším kúskom v našej ponuke sú rozhodne šaty s ševrónovým vzorom. Doplňte ich koženými čižmami a výsledný dojem bude dokonalý.

Pulóvrové šaty, vrkočový vzor

Čiapky a šály

Úpletové čiapky sú skvelým doplnkom pre každý chladný deň. Môžu byť jednoduché alebo napríklad s ozdobným gombíkom či brmbolcom. Klasikou medzi pletenými šálmi sú jednofarebné so strapcami. Ak chcete niečo výraznejšie, je tu obľúbený kockovaný vzor, vzor kohútej stopy alebo zvierací motív. Farbu voľte univerzálnu alebo zladenú s kabátom či bundou. Okrem toho, že Vás čiapky a šály pekne zahrejú, doladia štýl Vášho outfitu.

Veľký kockovaný šál

Jeseň môže byť chladná a sychravá, ale to neznamená, že by sme mali byť zalezení doma. Zabaľte sa do svojich obľúbených svetrov, šálov či iných úpletov, vyrazte von a nechajte sa uniesť krásou sfarbenej prírody.

Vaša Jana

Zanechajte nám komentár