logo
logo
Módne trendy

Slim alebo voľné džínsy? Nájdite ten správny štýl na jar!

Slim alebo voľné džínsy? Nájdite ten správny štýl na jar!

Jar je tu a s ňou aj nové trendy v módnych kolekciách. Medzi nimi samozrejme nemôžu chýbať džínsy, ktoré sú stále jedným z najobľúbenejších kúskov v našich šatníkoch. Ale aké strihy sú tento rok in? A ako ich nosiť, aby vám nielen dobre padli, ale aj pristali?

 
 

Stavte na osvedčené slimky

Slim džínsy sú stále veľkým hitom, tento rok snáď ešte viac než kedy predtým. Ich úzky strih dokonale zdôrazní vašu postavu a vaše krivky krásne vytvaruje. Vykúzlite jedinečný jarný outfit a siahnite po slimkách s nápadnými doplnkami, ako sú napríklad rozparky na nohaviciach alebo farebné výšivky. Také džínsy môžete skvele skombinovať s elegantnými blúzkami, trendy mikinami alebo štýlovými teniskami.

 
 

Máte radšej pohodlie? Môže byť!

Ale pozor, slim džínsy nie sú pre každého. Ak ste obdarená ženskými tvarmi, zvoľte radšej voľnejšie džínsy, ktoré vám poskytnú väčšie pohodlie a skryjú nejaké tie nedokonalosti. Co trebárs tzv. boyfriend džínsy? Tie sú tento rok veľmi trendy a ideálne pre všetky ženy, ktoré hľadajú trochu voľnejší a pohodlnejší strih. Aj ja ich rada nosím a vyzerajú veľmi dobre v kombinácii s tesnejším topom, ležérnou košeľou alebo elegantným sáčkom.

 
 

Nie je to len o odtieňoch modrej

Dávno sú už preč doby, kedy džínsovina nutne znamenala len modrú farbu. Ak radi experimentujete a milujete farby ako ja, nebojte sa siahnuť po farebných džínsach. Klasikou na jarné a letné dni sú biele modely, ku ktorým sa skvele hodia extravagantnejšie vršky. Vznikne tak zaujímavý outfit, ktorý rozhodne zaujme. Vedľa ale nešliapnete ani voľbou zelených, žltých alebo červených odtieňov. Tie naopak doplňte o jednoduchú blúzku či top.

 
 

Nech už sa rozhodnete pre akékoľvek džínsy, nezabudnite na to, že by pre vás mali byť predovšetkým pohodlné a mali by ste sa v nich cítiť dobre. Preto sa snažte nájsť si svoj vlastný štýl, ktorý vám bude sedieť. Experimentujte s rôznymi doplnkami, vrstvením a kombináciami.

 

Ako ste na tom s džínsami vy? Nosíte ich radi? A akému štýlu dávate prednosť? Napíšte mi do komentárov.

Zanechajte nám komentár