logo
logo
Módne trendy

Pridajte farby jesene do svojho šatníka

Pridajte farby jesene do svojho šatníka

Krvavá červená, žltá, oranžová, ružová, hnedá a zelená. Farby tejto jesene, ktoré si musíte dostať do šatníka túto sezónu.

Inšpirujte sa módnymi návrhármi

Prezrite si paletu farieb tejto sezóny a vyberte si kúsky, ktoré si zamilujete. Paleta je inšpirovaná módnymi prehliadkami, ktoré udávajú smer každej sezóny.

Medová kombinácia

Pripravte si do práce jednoduchý, no efektný outfit. Základ outfitu vytvorte z tmavých džínsov a džínsovej blúzky. Double denim rozbijete jednoducho – kontrastným svetrom v šik medovej farbe. Doplňte hnedý kabát alebo bundu, členkové topánky a vyrazte.

Dodajte šatníku nehu

Nebojte sa jemnosti v jesennej móde. Aj keď je pre jeseň typická pestrofarebnosť, nezanevrite na púdrovú ružovú. Na tejto blúzke si ju naozaj zamilujete. Stačí pridať svetlú alebo čiernu púzdrovú sukňu, džínsy alebo úzke nohavice. Spodnú časť vyberte na základe príležitosti a máte hotovo.

Sexy jeseň

Doprajte si jesenné farby aj v spodnej bielizni. Vyberte si podprsenku, ktorá vám padne a vo farbe, ktorá je in. Dolaďte k nej aj nohavičky a pripravte sa na príjemný večer. Počas chladných večerov vezmite na spodnú bielizeň župan, ktorý outfit zahalí a dodá mu tajomno.

Zanechajte nám komentár