logo
logo
Módne trendy

Prebehnite jeseňou v kvalitnej obuvi

Prebehnite jeseňou v kvalitnej obuvi

S príchodom jesene končí doba sandálov aj espadriliek a je treba siahnuť po uzavretej obuvi prispôsobenej tomuto chladnejšiemu obdobiu. V dnešnom článku sa zameriame na niekoľko obľúbených typov jesennej obuvi – kvalitné, štýlové a najmä pohodlné.

Tenisky pre mladistvý vzhľad

Tenisky sú v dnešnej dobe nielen športovým, ale aj módnym doplnkom. V jesennom období sa môžu stať Vašim najlepším priateľom. Vyberajte z odolnejších materiálov, ktoré ochránia Vaše nohy pred vlhkosťou a chladom. Najkvalitnejším materiálom v obuvi je samozrejme koža. Mojím prvým tipom sú preto kožené tenisky s kontrastnými vsadkami a pohodlným obúvaním na zips. Čo sa týka štýlu, tenisky ponúkajú širokú škálu možností. Môžete si vybrať medzi klasickými modelmi alebo extravagantnejšími dizajnmi – napr. teniskami s trblietavým efektom a zlatými detailmi. V ponuke máme tiež členkové tenisky alebo tenisky na kline, ak potrebujete predĺžiť postavu. A k čomu tenisky nosiť? Ukážte, že idete s dobou, a noste ich nielen k nohaviciam, ale aj k sukniam a športovejším šatám.

Tenisky so šnúrkami pre citlivé chodidlá

Elegantné poltopánky

Poltopánky sú všeobecný pojem, zahŕňajú mnoho druhov. Trebárs šnurovacie derbies, mokasíny, alebo baleríny. Sú synonymum pohodlia a elegancie. Možno ich jednoducho kombinovať s rôznymi štýlmi oblečenia, od džínsov s košeľami až po nohavice a pulóvre. Vaše nohy budú ako v bavlnke napríklad v mäkučkých mokasínach z koženej usne v trendy gaštanovej farbe. Alebo dáte prednosť ultra moderným poltopánkam so strapcami na klinovej podrážke?

Poltopánky so strapcami, na klinovej podrážke

Obľúbená členková obuv

Na jeseň prichádza čas aj na nízke čižmy, chelsea topánky alebo inú obuv vo výške ku členkom. Nosiť sa dajú so všetkým – sukňami, šatami aj nohavicami. V posledných rokoch sú veľmi obľúbené tzv. chelsea topánky, ktoré majú charakteristický dizajn s elastickými panelmi na bokoch. To uľahčuje ich obúvanie a vyzúvanie. Pre tohtoročnú jeseň je obzvlášť „IN“ karamelová farba. Elegantnou klasikou sú členkové čižmy na podpätku so zipsom na vonkajšej strane. Ležérnejší look naopak dosiahnete so šnurovacími členkovými topánkami v gaštanovej farbe. Dbáme na TOP kvalitu, preto šijeme najčastejšie z kože. Také topánky Vám potom vydržia (pri správnej starostlivosti) mnoho sezón. A pohodlie? To je na nezaplatenie.

Topánky chelsea z koženej usne

Pri výbere jesennej obuvi nezabudnite brať do úvahy počasie a Váš osobný štýl. Určite sa vyplatí investovať do kvalitných materiálov, Vaše nohy Vám budú vďačné. Vychutnajte si prechádzky, výlety a spoločenské udalosti v topánkach, ktoré nebudete chcieť nikdy vyzuť😁.

Vaša Jana

Zanechajte nám komentár