logo
logo
Inšpirácia pre domácnost

Posteľná bielizeň Jar-Leto 2020: Aký je váš obľúbený štýl?

Posteľná bielizeň Jar-Leto 2020: Aký je váš obľúbený štýl?

Perkál, bavlna, flanel, originálne alebo klasické vzory… na Blancheporte nájdete celý rok trendy, kvalitnú a cenovo dostupnú posteľnú bielizeň. Nová kolekcia Jar-Leto je plná exkluzívnej posteľnej bielizne, ktorá je navrhnutá tak, aby ste sa v nej cítili maximálne pohodlne. Prehliadka našich noviniek začína! Akú posteľnú bielizeň si zamilujete vy? 🙂

 
 

1. Svieža zelená

Potlač zelene je vždycky potechou pre oči.
Nechajte prírodu vstúpiť do svojho domova. Potlače rastlín mu zaručí nádych jari, ktorý po dlhej zime určite radi uvítate.

2. Vôňa Ázie

Vypravte sa do Japonska s posteľnou bielizňou Keiko. Jej neopozeraný a inšpiratívny vzor vytvorí vo vašej spálni tu najlepšiu atmosféru pre krásne sny. Nechajte sa uniesť ázijským mámením!

3. Vidiecky sen

Kvetinová potlač a efekt akvarel… to sú prvky, ktoré vaše spanie premení v jedinečný zážitok. Posteľná bielizeň Jade vás zavedie priamo do krajiny plnej upokojujúcej a slnečnej atmosféry. To je to pravé šťastie!

4. Útek do Orientu

Oblečte svoju spálňu do exotiky, ktorá ju oživí a zahreje. Milovníci korenistých farieb si túto posteľnú bielizeň rýchlo zamilujú a už nebudú chcieť zaspávať v inom. Ste pripravení na nočný výlet na Blízky východ?

5. Nielen pre námorníkov

Máte radi výlety po mori a cudzie kraje? Potom je pre vás posteľná bielizeň inšpirovaná námornou dopravou jasnou voľbou!
Odrazu ako by ste cítili povzbudzujúcu vôňu oceánu… Nechajte sa uniesť na vlnách spánku v tejto štýlovej posteľnej bielizni.

Zanechajte nám komentár