logo
logo
Módne trendy Praktické tipy

Plavkový špeciál: trendy a triky pre správny výber plaviek

Plavkový špeciál: trendy a triky pre správny výber plaviek

Blíži sa leto a s ním aj tradičná otázka: Aké plavky si vybrať pre nadchádzajúcu sezónu? Inšpirujte sa tohtoročnými trendmi a naučte sa jednoduché triky, ako podtrhnúť svoje prednosti a zároveň elegantne zamaskovať prípadné nedostatky.

 
 

Farebné pastely a živé odtiene

Tohtoročnej sezóne vládnu pastelové a živé farby. Siahnite preto po plavkách v odtieňoch zelenej, korálovej či námorníckej modrej, ktoré vás spoľahlivo naladia na letnú atmosféru. Ak však preferujete klasiku, nesklamú vás ani elegantné čierne alebo biele plavky, ktoré vždy vyzerajú štýlovo a rafinovane.

 
 

Výstrihy a volány

Chcete zdôrazniť svoje prednosti? Potom sú pre vás jasnou voľbou plavky s výstrihom. Obľúbené sú hlboké výstrihy do „V“, ktoré šikovne zvýraznia dekolt a opticky predĺžia siluetu. Ďalším trendom sú plavky s romantickými volánikmi. Práve vďaka týmto detailom plavky na prvý pohľad zaujmú a na pláži sa za vami kdekto s obdivom otočí 🙂

 
 

Výber strihu podľa postavy

Každá postava je jedinečná, preto je dôležité vybrať presne také plavky, ktoré vám dokonale sadnú. Ak chcete opticky zväčšiť poprsie, siahnite po plavkách s push-up efektom. Pre ženy s menším poprsím sú skvelou voľbou tiež plavky so zdobením v oblasti dekoltu. Pre zamaskovanie brucha sa hodia plavky s vysokým pásom alebo plavky v štýle tankiny. Chcete zvýrazniť svoje nohy? Siahnite po vysoko vystihnutých plavkách, ktoré ich opticky predĺžia. Výhodou je, že tento strih lichotí väčšine postáv a je stále veľmi populárny.

 
 

Nezabúdajte, že najdôležitejšie je, aby ste sa v plavkách cítila sebavedomo a pohodlne. Vyberte si kúsky, ktoré vám budú vyhovovať nielen vzhľadom, ale tiež vám dokonale sadnú a nikde neodstávajú ani sa nezarezávajú. Vďaka tohtoročným trendom (farby, výstrihy a strihy) máte možnosť rafinovane zdôrazniť svoje prednosti a pritom zahaliť prípadné nedostatky.

 

Aké máte skúsenosti s nákupom plaviek? A akým strihom alebo vzorom dávate prednosť? Dajte mi vedieť do komentárov 🙂

Zanechajte nám komentár