logo
logo
Módne trendy

Obľúbené oblečenie s potlačou a ako ho nosiť

Obľúbené oblečenie s potlačou a ako ho nosiť

Móda s potlačou je skvelým prostriedkom, ako vyjadriť svoju náladu, osobnosť aj kreativitu skrz oblečenia. Rôzne vzory prinášajú do šatníka nielen farebnú pestrosť, ale aj možnosť experimentovať a vytvárať unikátne kombinácie. Poďte sa inšpirovať!

Kvetinový či grafický vzor, tropický motív, kašmírový alebo paisley vzor, pruhy a bodky, to všetko patrí k najobľúbenejším potlačiam, ktoré možno nosiť s eleganciou a vkusom. Pri kombinovaní oblečenia s potlačou platí hlavná zásada, že menej je viac. Slovko „niekedy“ som schválne vynechala, pretože tu to platí vždycky! Aby ste dali vyniknúť vzoru a celý outfit zbytočne neprekombinovali, voľte ďalšie diely jednofarebné, ideálne zladené.

Dlhé šaty s potlačou kvetov
Dlhá volánová sukňa s potlačou

Kvetinový vzor prináša do módy romantický a svieži nádych. Skombinujte napríklad kvetinovú blúzkumodrými džínsami, hnedým opaskom a rovnako hnedými sandálmi a kabelkou. Týmto spôsobom vytvoríte dokonale vyvážený look. Podobne môžete kombinovať aj nohavice s kvetinovou potlačou.

Rozšírená tunika s potlačou

Grafický vzor upúta pozornosť, ak ho necháte vyniknúť neutrálnymi doplnkami. K tunike s grafickou potlačou zvoľte napríklad čierne nohavice alebo legíny a zladené topánky.

Blúzka na gombíky z voálu, s potlačou exotického motívu

Tropický motív je ideálny pre letné dni a dovolenku. Veľmi obľúbené sú plavky alebo plážové šaty s tropickým vzorom. Alebo vneste dovolenkovú atmosféru aj do svojho bežného dňa a noste tropické vzory na blúzkach, doplnených napr. bielymi legínami.

Krátke šaty s opaskom a kašmírovým vzorom

Kašmírová potlač alebo paisley [peizli] prichádza z Orientu a je elegantnou a štýlovou voľbou. Ako príklad som pre vás vybrala šaty a pestré nohavice s týmto vzorom. Ako vás oslovili?

Krepová blúzka s tuniským výstrihom a potlačou

Pruhy a bodky sú klasickými vzormi, ktoré nikdy nevyjdu z módy. Čo by ste povedali na pruhované košeľové šaty alebo neodolateľné dlhé šaty s bodkami? Doplnenie outfitu bude opäť rovnaké – jednoduché a zladené.

Móda by mala byť zábavná, pestrá a kreatívna, a práve potlače sú jedným z prostriedkov, ako toho docieliť. Nájdite si svoj vlastný štýl a nebojte sa vyjadriť svoju osobnosť. Napíšte mi do komentárov, aké potlače máte najradšej.

Vaša Jana

Zanechajte nám komentár