logo
logo
Módne trendy

Nová kolekcia Jeseň/Zima 2023: TOP 3 farebné trendy

Nová kolekcia Jeseň/Zima 2023: TOP 3 farebné trendy

Aké budú najviac trendy farby tohtoročnej jesene a zimy? To vieme my aj naši návrhári úplne presne. V centre pozornosti sú tento rok odtiene fialovej, modrej a teplej oranžovej. Poďte s nami odhaliť viac a inšpirujte sa modelmi, ktoré budú v nadchádzajúcich mesiacoch udávať tempo, a ktoré sú vám k dispozícii v širokej škále veľkostí od 36 do 54.

Fialový trend

Odtiene fialovej a ružovej sú na jeseň a v zime 2023 aktuálnejšie než inokedy! Tieto tajomné farby sú zmesou jemnosti a zasnenosti. Nasledujte tento trend podľa svojho vkusu. Zvoľte napríklad blúzku s decentným odtieňom na kvetinovej potlači s rozšírenou sukňou. Pás môžete zvýrazniť karamelovým opaskom s ozdobnou sponou a celý outfit doplniť vysokými čižmami zo semišovej kože. Pre výrazný look si vyberte kockovanú blúzku, ktorá vynikne s klasickými modrými džínsami a hnedými doplnkami. Pre romantické duše sú potom skvelým tipom dlhé šaty s potlačou skombinované s karamelovými čižmami.

Viac inšpirácie v odtieňoch fialovej

Blúzka s potlačou listov
Voľný pulóver s výstrihom do “V” mohérový na dotyk

Modrý trend

V tejto sezóne existuje nekonečné množstvo modrých variácií. Modrá je navyše farba, ktorá bude vyzerať skvele na každom type postavy. Očarte touto trendy farbou na svetri bez rukávov a blúzke s potlačou alebo na tričku s nadýchanými rukávmi v kombinácii s menčestrovou sukňou v karamelovej farbe a zladenými čižmami.

Viac inšpirácie v odtieňoch modrej

Flanelová široká blúzka s kockovaným vzorom
Vesta mohérová na dotyk

Oranžový trend

Máte radšej teplejšie odtiene? Vyberte si oranžovú, červenú, terakotovú, paprikovú… Pre moderný vzhľad zvoľte napríklad červenú saténovú košeľu, ktorá bude vyzerať cool s modrými džínsami a hnedými doplnkami. Slávnostný vzhľad zase docielite kombináciou s čiernymi nohavicami a doplnkami. Rozhodne si zamilujete aj vzorovanú tuniku s puzdrovým efektom. Doplňte ju pohodlnými čiernymi legínami a výsledok bude dokonalý. Na jeseň určite využijete i elegantné rozšírené šaty.

Viac inšpirácie v odtieňoch oranžovej

Voľná jednofarebná košeľa, satén
Nariasená tunika s grafickým dizajnom a puzdrovým efektom

Jesenné farby sú ako prírodné umelecké dielo. Fialová, modrá a oranžová sú hlavné trendy tejto jesene, každá s vlastným výrazom a náladou. Či už si vyberiete ktorúkoľvek z týchto farieb, určite budete žiariť a ladiť s atmosférou tohto čarovného ročného obdobia.

Vaša Jana

Zanechajte nám komentár