logo
logo
Módne trendy

MÓDNE TRENDY PRE JAR-LETO 2020

MÓDNE TRENDY PRE JAR-LETO 2020

Rovnako ako predchádzajúce sezóny, i tentokrát naši skvelí štylisti popustili uzdu svojej fantázii, aby pre vás navrhli dychberúce a nadčasové novinky, ktoré skvele padnú a slušia.

Kubánske slnko, blankytná modrá, safari móda a nekonečná romantika. Toto sú 4 TOP trendy tohtoročnej sezóny, ktorým isto-iste podľahnete!


 
 

Trend 1: Kubánske slnko

Slnečné žlté tóny, odtiene medovej a horčicovej farby a jednoduchý štýl… to je móda, ktorú nejde nemilovať! Stačí ju raz vyskúšať a už ju nebudete chcieť vyzliecť. Privítajte jar a nezabudnite, že s teplotou stúpa i (váš) štýl!

Nech sa chystáte do práce alebo na poobednú kávu do mesta, žlté kúsky nesmú chýbať. Spoľahlivo nimi rozžiarite nielen mestskú šeď.

 
 

Trend 2: Blankytná modrá

Čo na tom, že more je ďaleko… blankytne modrá móda v kombinácii s bielymi basic kúskami vám to vynahradí! Nezabúdajte ani na bodky, kvetiny a prúžky, ktoré dotiahnu každý váš outfit k dokonalosti.

Tento štýl vďaka svojím prepracovaným detailom a všetkými obľúbenou farbou rozveselí nielen jeho nositeľku, ale kohokoľvek ďalšieho, kto sa ocitne v jeho blízkosti.

 
 

Trend 3: Safari móda

Zemité odtiene, kombinácia jednofarebných kúskov s divokými orientálnymi vzormi a voľný strih… objavte módny koktail, v ktorom vám bude skvele ako vo voľnom čase, tak i v práci. Toto je skutočný hit tohtoročného leta!

Tip pre vás – nebojte sa skombinovať i zdanlivo neskombinovateľné vzory. Korenený koktail (módy) si nevyberá a povolené je úplne všetko. Tak smelo do toho!

 
 

Trend 4: Nekonečná romantika

Volány, čipka, rozviaty strih a drobná potlač… Zvezte sa na vlne štýlu plnom romantiky a vpusťte ho do svojho šatníka. Slušať vám bude na rande aj pri akejkoľvek inej príležitosti, kedy sa budete chcieť cítiť naozaj žensky.

Že nejdú volániky a potlač dohromady? Ale kdeže! Keď romantika, tak poriadne zaujímavá. Nebráňte sa zaujímavým kombináciám. Jedine vďaka ním vykúzlite originálny outfit, za ktorým sa každý otočí.

 
 

Aký z trendov sa vám páči najviac a prečo? A pre čo by sa vo vašom šatníku miesto naopak nenašlo? Budem sa tešiť na vaše komentáre 🙂

Zanechajte nám komentár