logo
logo
Módne trendy

Móda na mieru Vašim krivkám

Móda na mieru Vašim krivkám

Vršok 38, spodok 42? Nevadí. Máme riešenie!

Máte občas pocit, že nájsť tú správnu kombináciu oblečenia pre Vašu postavu je neskutočné sci-fi? Veľmi dobre vieme, že je každá žena jedinečná. Naši štylisti sa preto pustili do práce a vytvorili niečo skvelé: zladené zvršky a spodky rôznych veľkostí, vďaka ktorým budete mať presne taký model, ktorý vám padne ako uliaty.

 
 

Odteraz už nezáleží na tom, či hore nosíte veľkosť 38 a dole trebárs 42. U nás si nakombinujete presne také veľkosti, ktoré potrebujete.

 
 

Toto je jeden z predných trendov sezóny: zladené oblečenie v štýle šiat či overalu. Blancheporte vám ako vždy ponúka riešenie presne na mieru vašim krivkám. A ako tieto štýly obliecť, aby vám slušali? Poradím vám!

 
 

Ako nosiť overalový outfit?

Overal všetky veľmi dobre poznáme. Naše komplety vyzerajú navlas rovnako, ale ide o dva samostatné kúsky oblečenia.

Základom sú nohavice s vyšším pásom, ku ktorým oblečiete blúzku v rovnakom štýle (chcete trochu zaexperimentovať? Skúste siahnuť po zvršku s iným vzorom!). Vo voľnom čase k svojmu modelu obujte pohodlné tenisky a doplňte ho crossbody kabelkou. Čaká vás slávnostná udalosť? V tom prípade vymeňte tenisky za elegantné sandále a listovú kabelku. Razom máte úplne iný outfit!

 
 

Ako nosiť šatový outfit?

Klasické šaty v tomto prípade v podstate vymeníte za sukňu a top. V prípade výberu rovnakého vzoru potom bude váš model vyzerať ako klasické šaty.

Najskôr sa zamerajte na dĺžku sukne. Rozhodnúť sa môžete napríklad podľa príležitosti alebo vašej momentálnej nálady. Dôležitým prvkom je tiež voľba vzoru – na romantickú schôdzku sa hodia kvetiny, do práce jednoduchý štýl alebo prúžky,… Potom už len stačí sukňu doplniť vhodným zvrškom a je hotovo! Rovnako ako pri overalovom outfite, aj tu platí, že môžete byť odvážna. Pokojne nakombinujte prúžky s nevšedným vzorom alebo vyskúšajte zladiť dve rôzne farby.

K šatám sú ideálnym obutím baleríny, sandále či lodičky, cez rameno si potom prehoďte zaujímavú kabelku. A ak má byť večer chladnejšie, nezabudnite na koženú či džínsovú bundu.

 
 

Zapáčil sa vám niektorý z našich kompletov? Ak áno, ktorý to je a kam by ste si ho vzala? Dajte mi vedieť do komentárov 🙂

Zanechajte nám komentár