logo
logo
Módne trendy

Letné vrstvenie: buďte pripravení na chladnejšie rána a večery

Letné vrstvenie: buďte pripravení na chladnejšie rána a večery

Je čas letných šiat, topov a ľahkých blúzok. Cez deň je to fajn, ale čo ráno cestou do práce alebo večer, ak sa niekde zdržíte do tmy? Tu je pár tipov, čo si obliecť, aby ste nestratili štýl a zároveň vám nebolo chladno.

Existuje hneď niekoľko skvelých kúskov, ktoré by ste mali mať. Naučte sa ich správne kombinovať a váš letný outfit pridanou vrstvou neutrpí, naopak ho povýšite na novú úroveň.

Džínsová bunda

Jednou z najviac ikonických a všestranných súčastí každého šatníka sú džínsové bundy. Sú trvalou klasikou, ktorá nikdy nevyjde z módy. Nič nevyzerá tak dobre k šatám i topu na ramienka (doplneným sukňou alebo letnými nohavicami) ako džínsová bunda. Vyberať môžete z rôznych strihov (s golierom či okrúhlym výstrihom) alebo medzi rôznymi farbami. Najčastejšie sú odtiene modrej, univerzálna môže byť biela alebo čierna, jedinečný look vám zase dodá farebná džínsová bunda. Exkluzívnym kúskom pre tých, ktorí sa neboja vystúpiť z radu, je potom džínsová bunda s výšivkou.

Džínsová bunda s výšivkou na chrbte
Džínsová bunda so zapraným vzhľadom

Ľahký svetrík

Ľahký svetrík na gombíky alebo kardigán je zase veľmi pekný k džínsovým spodným dielom (sukniam, šortkám alebo nohaviciam). Farbu svetríka voľte podľa trička alebo topu, ktorý budete mať pod ním, a jeho dĺžku podľa vášho typu postavy (plnším tvarom pristane dlhší variant). Či sa vydáte cestou tón v tóne alebo farebného kontrastu, je už na vás. Niektoré svetríky sú ako stvorené pre letné radovánky, napríklad pruhovaný kardigán. V ňom zažiarite na každej záhradnej párty. Svetríky sú tiež skvelou voľbou pre tých, ktorí preferujú pohodlie. A veľkým bonusom je, že sa vám zmestia do kabelky.

Krátky sveter na gombíky
Voálový sveter s výšivkou a potlačou

Bolerko

Na bolerka nejde zabudnúť. Tieto krátke, ľahké vršky bez zapínania možno jednoducho prehodiť cez šaty alebo topy. Sú perfektnou voľbou, keď potrebujete len ľahkú vrstvu, ktorá vám dodá trochu tepla a zároveň doplní vašu celkovú štylizáciu.

Jednofarebné bolerko s 3/4 rukávmi

Košeľa

Košeľa, zaviazaná v páse na uzol alebo len rozopnutá, je ďalšou možnosťou, čo si prehodiť cez top alebo jednoduchú blúzku. Môže byť džínsová, z bavlnenej gázoviny alebo z voálu. Možností je mnoho. S košeľou ľahko docielite športový aj elegantný look.

Dlhá voálová košeľa s potlačou

Džínsové bundy, svetríky, bolerka alebo košele vás v lete zachránia od prechladnutia. Navyše dodajú vášmu outfitu štýl. Ja najradšej siahnem po džínsovej bunde. Ako to máte vy? Napíšte mi do komentárov.

Vaša Jana

Zanechajte nám komentár