logo
logo
Módní trendy Praktické tipy

Hurá, ideme na dovolenku. Ale čo si zabaliť so sebou?

Hurá, ideme na dovolenku. Ale čo si zabaliť so sebou?
  • Vopred si naplánujte, aké aktivity budete robiť

Dnes už nie je problém zistiť si na internete dostatok informácií o mieste, kde sa chystáte. Je tam bohatá ponuka športovísk alebo hora, z ktorej je prekrásny výhľad? Zvážte všetky možnosti a podľa toho si pribaľte trebárs funkčné tielko alebo pevné športové topánky.

  • Vyberte oblečenie aj obuv, ktoré možno ľahko navzájom kombinovať

Cieľom je, aby ste mali čo najväčšiu rozmanitosť outfitov. Zvoľte napríklad jednoduché tričká alebo tielka, ktoré sa dajú nosiť s rôznymi spodnými dielmi, ako sú džínsy, šortky alebo sukne. Zvoľte tiež niekoľko ľahkých vrchných vrstiev (košele, šaty), ktoré môžete použiť cez tričko alebo plavky. Kombinovateľné kúsky vám umožnia vytvoriť rôzne štylizácie bez nutnosti pribaľovania veľkého množstva oblečenia. Čo sa týka obuvi, základom je pohodlie a univerzálne farby.

Jednofarebný top s macramé
  • Zohľadnite vhodné materiály oblečenia

Zamerajte sa na materiály, ktoré sa nekrčia a ušetria vám čas i starosti so žehlením. Ideálna je bavlnená gázovina, viskóza alebo bavlna s elastanom. Samotný ľan sa síce krčí, o to viac sa ale hodí do tepla vďaka svojej schopnosti chladiť. Skvelé vlastnosti má naše oblečenie zo zmesi bavlny a ľanu. Využíva predností oboch materiálov.

Macramé tunika

Čo ešte nesmiete zabudnúť? Na letnú dovolenku si vezmite aspoň dvoje plavky. Keď sa vyberiete na pláž alebo k bazénu, budete mať vždy suchý model k dispozícii. A kvalitné slnečné okuliare a opaľovací krém s vysokým faktorom sú dnes už samozrejmosťou.

Máte nejakú vychytávku, ktorú si beriete na letnú dovolenku? Podeľte sa o ňu s nami v komentároch😀.

Zanechajte nám komentár