logo
logo
Inšpirácia pre domácnost

Čo pristane Vašej posteli?

Čo pristane Vašej posteli?

Trendy pre novú sezónu sa netýkajú len oblečenia, ale aj Vášho domova. Ja som sa zamerala na posteľnú bielizeň a zistila som, aké obliečky pristanú tento rok Vašej posteli najviac. Už ich máte?
 
Pri zveľaďovaní svojho domova nezabúdam ani na spálňu. Do postele vyberám vždy moderné a predovšetkým kvalitné obliečky, ktoré ani po niekoľkonásobnom vypraní nestrácajú svoju farbu a zostávajú stále ako nové. A práve také som teraz vybrala aj do našej novej jarnej kolekcie na Blancheporte. Poďme sa pozrieť, do čoho tento rok obliecť lôžkoviny, ak sa chcete držať aktuálnych trendov.
 

V jednoduchosti je krása

Ja sama väčšinou dávam prednosť jednoduchým, najlepšie jednofarebným, obliečkam. A práve jednoduchosť, niekedy aj v kombinácii s ozdobnými prvkami, je jedným z hitov tohto roku. Preto v našej kolekcii nájdete biele obliečky Blanche. Ich lemy sú zdobené nádhernou výšivkou, ktoré obyčajnú posteľnú bielizeň premenia v romantický doplnok každej postele.

Jednoduchosť v kontraste s ozdobnými prvkami v podobe roztomilých mašličiek, to sú obliečky Lara. Sú ozdobnejšie než Blanche, a pritom stále veľmi decentné. Navyše nemusíte zostávať len u neutrálnej pieskovej farbe, ale môžete siahnuť aj po originálnom tyrkysovom odtieni “céder”, ktorý každú spálňu spoľahlivo rozžiari a dodá mu šmrnc.

 

Vzory, ktoré si zamilujete

Hoci obyčajne nie som priaznivcom nápadných vzorov, v prípade obliečok občas urobím výnimku. Ak obyčajné vzory vynechávate, skúste ich tento rok – sú v kurze! Ak milujete farby, rozhodne Vás potešia hravé obliečky Samba. Dominantnou farbou je nebesky modrá farba, ktorá dominuje farebnými exotickými listami z jednej strany a nenápadnými prúžkami z druhej strany. Obliečky tak môžete kedykoľvek otočiť a razom tak zmeniť look Vašej postele.

Máte radšej menšiu divočinu? A čo takto motýle vo sviežich jarných farbách? Obliečky Lucie Vám navodia atmosféru teplých slnečných dní a zaspávanie pre Vás bude zas o niečo príjemnejším zážitkom. V prípade týchto obliečok navyše máte na výber – motýle môžu poletovať na bielom, béžovom alebo modrom podklade.

 
Akej posteľnej bielizni dávate prednosť Vy? A ktoré naopak príliš nevyhľadávate? Dajte mi vedieť na Facebooku.

Zanechajte nám komentár