logo
logo
Módne trendy

Chcete byť originálny? Mám pre Vás riešenie!

Chcete byť originálny? Mám pre Vás riešenie!

Snáď žiadná žena nemá rada, keď si vyrazí von vo svojom novom kúsku oblečenia, aby následne zistila, že nie je zďaleka jediná, kto si ho kúpil. Našťastie mám pre Vás riešenie!
 
Samotnú ma vždycky štvalo, keď som si zaobstarala nové modely do svojho šatníka, a potom som v tých istých stretávala na ulici i iné ženy. Som totiž rada originálna. Dlho som premýšľala nad tým, ako tento môj malý problém vyriešiť. Jednou možnosťou je ozvláštniť svoje oblečenie zaujimavými doplnkami, ako sú brošne, šatky apod. Ďalším riešením je nakupovať len v drahých butikoch, ktoré nie sú cenovo dostupné pre všetkých. Pretože si ale takéto nákupy sama nemôžem dovoliť, rýchlo som toto riešenie zavrhla. A potom som prišla na to, ako z toho von. Vytvorila som na Blancheporte špeciálnu kolekciu oblečenia, ktorá je teraz k dispozícií exkluzívne i pre Vás!

V zbrusu novej kategórií na Vás čakajú kúsky, ktoré v našom tlačenom katalógu nenájdete. A čo viac, sú ešte o niečo štýlovejšie, než klasická kolekcia pre jeseň a zimu. A čo na Vás čaká?
 

Šaty vedú na plnej čiare

Hoci by hocikto povedal, že šaty sa už na jeseň nenosia, opak je pravdou. Ženy ich behom septembra a októbra veľmi rady obliekajú.  Preto nemohli v tejto kolekcii chýbať.

Milovnice originálnych vzorov si určite obľúbili šaty s kvetinovým vzorom, vďaka ktorým na Vás dýchne atmosféra jesenného času. Voľný strih lichotí všetkým postavám, a ak si k šatám obujete čižmy na podpätku, rázom se stanete dokonalou femme fatale.

A keď trochu prituhne, vymeňte krátke šaty za dlhé. Tieto s jesenným motívom kvetín sú jasnou voľbou. Cez ne si môžete prehodiť koženú bundu a outfit na voľný čas je na svete.
 

V týchto blúzkach zažiarite

Keď sa povie blúzka, určite si väčšina ľudí predstaví nudnú bielu košeľu. Takáto definícia už ale dávno neplatí. V posledných rokoch majú zelenú predovšetkým kúsky so zaujímavými vzormi a potlačami.

Ja som si obľúbila predovšetkým túto blúzku s viazačkou, ktorá má veľmi zaujímavé motívy. Kontrastný pruh už len pridáva na jej dokonalosti. Blúzka je naviac vzdušná, takže sa v nej budete cítiť i po náročnom dni stále skvele.

Ak máte rada blúzkové topy vo výrazných odtieňoch, nenechá vás chladnú tento kúsok. Krajka vo výstrihu dodáva topu na jeho zvodnosti. Nebojte se obliecť  ho do kanclu, stačí si k nemu vziať sako.
 

Bez štylových pulóvrov to nejde

Čo by to bola za jeseň bez trendy pulóvrov? Kým bude vonku teplejšie, vsaďte na tenšie úplety. Čo sa týka vzorov a farieb, fantázií sa medze nekladú. Dovolené je všetko.

Pripadáte si v strakatých svetroch ako klaun a radšej vyhľadávate konzervatívnejšie kúsky? Potom tu pre Vás mám čiernobiely pulóver s hviezdami. Zadná časť svetra je naviac dlhšia, takže sa nemusíte báť, že Vám v ňom prechladne chrbát 🙂

A ak naopak zbožňujete výrazné vzory, je pre Vás jasnou voľbou pulóver so zvieracou potlačou. Toto je top trend tohtoročnej jesene, skúste ho.
 
 
Čo sa Vám v našej novej kolekcii najviac zapáčilo a kde to budete nosiť? Dajte mi vedieť na našom Facebooku.

Zanechajte nám komentár