logo
logo
Módne trendy

Biela farba v móde: klasika, ktorá bude navždy „in“

Biela farba v móde: klasika, ktorá bude navždy „in“

Biele oblečenie nikdy neomrzí. Je nadčasové a rozhodne by nemalo chýbať v žiadnom šatníku. Nech už ide o biele šaty, topy, blúzky alebo nohavice, biely odev má v sebe tú univerzálnu silu, ktorá ho robí ľahko kombinovateľným so všetkým. A leto je pre bielu ako stvorené…

Biele šaty sú jedným z najobľúbenejších kúskov oblečenia pre mnohé ženy. Ich čistotu a eleganciu si nemožno nevšimnúť. V letných mesiacoch je to ideálna voľba, pretože odrážajú slnečné svetlo. Šikovne zvolený materiál (bavlna, krepón) a jedinečné detaily ako napríklad macramé, urobia z bielych šiat vášho favorita horúceho leta. Pre slávnostné príležitosti sú potom ideálne čipkované šaty.

Dlhé šaty s volánovým výstrihom
Šaty s čipkou a macramé

Biele triká a topy sú základom každého šatníka. Sú mimoriadne všestranné a jednoducho sa hodia k rôznym outfitom. Môžeme ich nosiť pod sako do práce alebo s džínsami na neformálne stretnutia s priateľmi. Biele blúzky sú v podstate nenahraditeľné. Sú nielen elegantné, ale vďaka svojmu neutrálnemu odtieňu umožňujú hrať sa s doplnkami a ďalšími farbami.

Top s macramé
Jednofarebný top s výstrihom do “V” a macramé

A čo biele nohavice? Tie sú skvelou alternatívou k tradičným džínsam alebo tmavým nohaviciam. Pôsobia ľahko a vzdušne a dodajú outfitu sofistikovaný nádych. Biele nohavice možno kombinovať s rôznymi typmi vrškov, od jednoduchých tričiek až po elegantné blúzky, a tvoriť tak rôzne štýly pre rôzne príležitosti.

Nastaviteľné šortky
3/4 legíny s čipkou macramé

Biela farba má tiež tú výhodu, že zdôrazňuje opálenie našej pleti a dodáva nám svieži vzhľad. Aby sme sa vyhli monotónnemu vzhľadu, môžeme experimentovať s rôznymi textúrami a strihmi bielych kúskov oblečenia. Spolu s doplnkami a topánkami v kontrastných farbách môžeme vytvoriť výrazný vzhľad.

V dnešnom uponáhľanom svete, kde sa aj móda často mení, je biely odev ako pokojná oáza elegancie. Ak si nie sme istí, čo si obliecť, biela farba je vždy bezpečnou voľbou. Nech už ideme na pracovnú schôdzku, spoločenskú udalosť alebo jednoducho na prechádzku mestom, biele šaty, topy, blúzky a nohavice nás nikdy nesklamú.

Ako to máte s bielou vy? Milujete ju, alebo sa jej radšej vyhýbate? Dajte mi vedieť v komentároch.

Vaša Jana

Zanechajte nám komentár