logo
logo
Módne trendy Praktické tipy

Bezchybný strih: Ako nájsť dokonale padnúcu spodnú bielizeň

Bezchybný strih: Ako nájsť dokonale padnúcu spodnú bielizeň

My, ženy, to veľmi dobre poznáme. Dokonale padnúca spodná bielizeň môže byť kľúčovým prvkom pre našu pohodu a sebaistotu. Nie je nič horšie, ako keď nám nevhodne zvolená bielizeň pokazí celý náš outfit, a s tým tiež inak príjemné chvíle. Preto sa pozrime na niekoľko tipov, ako ju vybrať správne a na aké typy podprseniek vsadiť.

 
 

Aká podprsenka je tá správna?

Začneme s podprsenkou. Jej veľkosť je dosť zásadná. Ak ju máte príliš voľnú, nielenže sa na vás bude rôzne pohybovať, ale navyše bude aj zle podopierať vaše prsia. Naopak ak siahnete po príliš tesnom modeli, objavia sa vám pod oblečením nevzhľadné záhyby, ktoré vás budú nepríjemne škrtiť. Zamerajte sa preto na správnu veľkosť, ktorú poznáte jednoducho tak, že vám dokonale padne na vaše prsia a budete sa v nej cítiť príjemne aj po niekoľkých hodinách nosenia. 

Tip pre vás: Zistite jednoducho správnu veľkosť vašej podprsenky. Stačí sa jednoducho premerať podľa našej tabuľky veľkostí.

 
 

Aký typ je ideálny pre váš dekolt?

Ja sa pri výbere vhodnej podprsenky zameriavam predovšetkým na typ košíčkov. Existujú košíčky vystužené, nevystužené, s kosticami a bez kostíc. Pre ženy s malými prsiami sú ideálne vystužené modely, ktoré vášmu dekoltu dodajú plnší objem. Majiteľky väčšieho poprsia naopak siahajú najčastejšie po nevyplnených košíčkoch, ktoré prsia nijak nezväčšujú, ale efektívne ich podopierajú. Kostice sú šikovným pomocníkom pre lepšiu oporu a tvar pŕs. Preto ich s obľubou nosím.

 
 

Nie je to len o podprsenkách…

Okrem podprsenky sú niemenej dôležité aj dobre padnúce nohavičky. Aj tie by mali byť pohodlné a nesmú vám robiť žiadne nevzhľadné faldy, ktoré by sa rysovali pod oblečením. Zároveň by ale nohavičky nemali byť ani príliš voľné, aby sa pod nohavicami zbytočne nehrnuli a nevytvorili sa vám tak nežiaduce hrče.

 

 

Čo strih, to účel

To, aký strih nohavičiek zvolíte, záleží predovšetkým na vašich preferenciách, ale dobré je strihy vhodne kombinovať s vybraným outfitom. Ak sa chystám obliecť si von upnuté legíny alebo krátke šaty, automaticky si k týmto kúskom obliekam buď tanga alebo bezšvové či sťahujúce nohavičky. Pri športe sú mi najpohodlnejšie nohavičky shorty alebo boxerky, ktoré sa nikde nezarezávajú. A vo voľnom čase je pre mňa jasnou voľbou klasika, v ktorej sa skrátka cítim najkomfortnejšie😊

Tip pre vás: Nezabudnite ani na materiál. Pre dlhšie nosenie vyberajte príjemné materiály, ktoré sú dostatočne priedušné a nikde neškrtia. Ak rady nosíte tiež čipky alebo syntetické materiály, vyvarujte sa podráždeniu pokožky tým, že tieto kúsky budete nosiť len príležitostne a na obmedzenú dobu.

 

Na akú spodnú bielizeň nedáte dopustiť a ako svoje obľúbené kúsky vyberáte, aby vám dobre sedeli? Napíšte mi do komentárov.

Zanechajte nám komentár