logo
logo
Módne trendy

5 spôsobov ako na jeseň nosiť šaty

5 spôsobov ako na jeseň nosiť šaty

Objavte kúzlo vrstvenia a efektných kombinácií. A buďte v teple!

  1. Obľúbené letné šaty doplňte o rolák a punčochy

Pod krátke šaty s úzkymi ramienkami je rolák ako stvorený. Štýlovo bude pôsobiť aj k šatám s ľahkým rozšírením a dlhším rukávom. Odtieň roláku zvoľte buď tón v tóne alebo naopak kontrastný. nech pekne vynikne. Silonky vymeňte za pančuchy v zladenej farbe alebo v univerzálnej čiernej.

  1. Cez ľahké dlhé šaty prehoďte sveter

Nemusíte sa vzdať ani dlhých letných šiat. Stačí cez ne vziať praktický skrátený pulóver alebo kardigán. K voľným šatám sa hodí jednoduchý rovný.V prípade priľnavých šiat môžete zvoliť hrejivý voľný kardigan

  1. K midi šatám obujte čižmy

Čižmy polodlhému strihu pristanú a vy si vďaka nim vystačíte iba so silonkami. Aby bol tento indiánsky look naozaj jesenný, siahnite po modeloch v gaštanovej, škoricovej, béžovej alebo tmavočervenej. 

  1. Prepadnite  trakom

Hravé šaty s trakmi vynosíte celý rok. V chladných mesiacoch pod ne vezmite tričko s dlhým rukávom alebo tenký pulóver, na nohy punčochy a moderné mokasíny

  1. Rafinovaný outfit s bielou košeľou.

Šaty by nemali byť príliš obtiahnuté, aby sa pod nimi košeľa nekrčila. Vhodné sú voľnejšie, úpletové a ideálne s krátkym rukávom alebo bez rukávov. Košeľa tak bude tvoriť dominantný prvok celého outfitu, ktorý obstojí aj pri formálnych príležitostiach.

Zanechajte nám komentár