logo
logo
Módne trendy

4 jesenné nevyhnutnosti za babku

4 jesenné nevyhnutnosti za babku

 Jeseň udrela v plnej sile, a hoci nás ešte čaká pár dní teplého babieho leta, lepšie už v nasledujúcich mesiacoch nebude. V čom Vás jesenné sychravé počasie neprekvapí?  
 
Viem, že obmena šatníka v každom ročnom období je pre väčšinu z nás len zbožným prianím. Často to dopadá tak, že nosíme oblečenie niekoľko sezón, než ho vymeníme za nové. Prezeranie kolekcií v obchodoch sa potom pre nás stáva doslova utrpením. Ja sama odtiaľ niekedy doslova utekám, aby som zbytočne neutrácala.

Pri výbere tohtoročnej jesennej kolekcie som premýšľala nad tým, ako to urobiť, aby ste si mohli dopriať niečo nového, bez toho aby Vás taký nákup zruinoval. A potom som na to prišla – tie najobľúbenejšie kúsky som zlacnila až o 50 %! A čo na Vás čaká?
 

Zababušte sa bez výčitiek

Čo by to bola za jeseň bez poriadného svetra? Trendy sa v prípade tohto kúsku každý rok trochu menia. Tento rok sú TOP originálne strihy. A práve takéto svetre som zlacnila.

Snáď najpredávanejším modelom je nežný trblietavý pulóver voľného strihu, ktorý vyzerá skvele k sukni aj k úzkym nohaviciam. Veľmi obľúbený je tiež pulóver s efektom 2 v 1, s ktorým veľa z Vás robí parádu v práci. Bez neho nebude žiadny business look dokonalý 🙂 A ak máte rady niečo originálne, mám pre Vás ešte jeden kúsok. Tým je farebný pulóver s gombíkovou pätkou. Unosíte ho všade tam, kde hrozí, že Vás prepadne zima.
 

Blúzkové potešenie

Keď ide o blúzky, nedokážem sa držať späť 🙂 Máte to rovnako? Tak hor sa na Blancheporte! Čaká tam na Vás pár kúskov v zľave.

Ak ste romantická duša a milujete kvety, urobte si radosť touto blúzkou. Premení Vás v krehkú ženu, za ktorou sa otočí nie jeden muž 🙂 Pre milovníčky geometrických vzorov mám vzdušné tričko s originálnou potlačou. Materiál, z ktorého je vyrobené, je veľmi pohodlné a príjemné, preto sa Vám bude výborne nosiť pokojne aj celý deň. Ak dávate prednosť radšej jednofarebným zvrškom, určite Vás poteší košeľová blúzka, ktorá Vám dokonale padne a bude si skvele rozumieť s Vašimi nohavicami aj puzdrovou sukňou.
 

Kabát? Ešte nie…

Na teplé kabáty je (minimálne) na začiatku jesene ešte skoro. Siahnite radšej po teplejšej bunde. Poradím Vám, ktoré sú tento rok hitom, a zároveň ich kúpou ušetríte.

V nasledujúcich niekoľkých dňoch si budeme užívať babieho leta, a tak bude zateplená bunda ešte chvíľu pasé. Namiesto nej povolajte do služby prešívanú bundu z kvalitného úpletu, ktorý len tak neprefúkne. Je veľmi elegantná, preto sa ju nebojte obliecť aj do práce. A až babie leto vystriedajú ranné mráziky, bude najvyšší čas obliecť si bundu v koženom vzhľade. Tá je skrátka nutnosťou a nemala by chýbať v šatníku žiadnej ženy.
 

Jeseň, členkových čižiem čas

Áno, je to tak. Kedy inokedy vytiahnuť členkové čižmy, než práve v jeseni? Takže dámy, odložte tenisky a vyberte si „členkovky“ od nás so zľavou.

Milujete podpätky? Potom tu pre Vás mám čižmy z kvalitnej velúrovej usne. Majú pevný opätok, takže se nemusíte bať vyvrtnutého členku alebo nepríjemného pádu. A čo viac, opticky Vás pretiahnu a vykúzlia Vám tak krásnu postavu. A keď si na takto vysoké podpätky netrúfate, skúste tieto čižmy, ktoré sú stabilnejšie. Mašličkový uzol, ktorým sú ozdobené, im dodáva punc originality.
 
 
 
 
 
Aké kúsky z našej jesennej kolekcie Vás zaujali a kde by ste ich nosili? Dajte mi vedieť na našom Facebooku.

Zanechajte nám komentár