logo
logo
Módne trendy

3 vianočné modely, v ktorých budete za hviezdu

3 vianočné modely, v ktorých budete za hviezdu

Vianoce sa nezadržiteľne blížia, a tak je najvyšší čas prichystať si to pravé sviatočné oblečenie. Neviete čo na seba? Buďte bez obáv, mám pre Vás 3 úplne dokonalé outfity! 
 
Sviatočných príležitostí, na ktoré by sme sa mohli ako sa patrí vyparádiť, je počas roka len pomenej. Preto sú Vianoce ideálnym časom, kedy sa v tomto smere môžete poriadne vyblázniť. A že na nejaké pekné outfity nemáte nápady? Nevadí, poradím Vám ja 🙂
 

Štedrovečerný stôl volá

Na Štedrý večer nechajte tepláky a vyťahané tričko na dne skrine a oblečte si niečo pekného. Veď toto je nádherná udalosť, počas ktorej by sme sa mali cítiť naozaj slávnostne.

Nemusíte si na seba vziať práve veľkú večernú garderóbu, čo takto elegantné čipkované šaty? Nebojte si k nim obuť lodičky, aj keď ste doma. Uvidíte, že Vaša nálada hneď bude ešte viac slávnostnejšia 🙂 Nezabúdajte ani detaily. Trblietavá súprava šperkov dotiahne Váš outfit k dokonalosti. A ak si rady lakujete nechty, vsaďte na červený lak, ktorý Váš model skvele doplní.
 

Nepodceňujte návštevy

Každý to pozná. So začiatkom vianočných sviatkov štartujú tiež rodinné návštevy. Všetci sa chcú stretnúť a vzájomne si popriať krásna Vianoce, užiť si voľno a pohodu v kruhu svojich blízkych. A bola by škoda, keby sme tieto chvíle strávili v obyčajnom oblečení.

Tentokrát šaty pokojne vynechajte a miesto nich si oblečte niečo trochu pohodlnejšieho, a pritom šik. Mne sa osvedčily legíny v kombinácii s pekným svetrom. Jednoduché a narobí to toľko parády 🙂 Na nohy potom už len nazujete vysoké čižmy a na krk uviažete ľahučký šál a môžete vyraziť za známymi.
 

Ako na Nový rok…

Ukážte všetkým, že máte vkus a viete, čo Vám pristane. A prečo nie napríklad na silvestrovskej párty? Na poslednú oslavu roka sa chce každý pekne obliecť a Vy iste nie ste výnimkou.

Džínsy nechajte na všedné dni. Na Silvestra to chce niečo špeciálneho. Vsaďte na nadýchanú tylovú sukňu, ktorú oblečiete s nežným čipkovaným topom. Nezabudnite na silonky. Na nohy obujte jednoduché čierne lodičky. Výsledný dojem podčiarknu doplnky. Siahnite preto po lesklých náušniciach a štrasovej kabelke, do ktorej schováte všetko potrebné. A môžete vyraziť!
 
Máte nejaký svoj osvedčený outfit na Vianoce? A ako vyzerá? Podeľte sa s nami o inšpiráciu na našom Facebooku.

Zanechajte nám komentár