logo
logo
Módne trendy

3 podprsenky, bez ktorých by to nešlo

3 podprsenky, bez ktorých by to nešlo

 O typoch podprseniek a ich správnom nosení  som Vám už toho spísala nespočetne. Zakaždým som ale zabudla zmieniť, pri akej príležitosti obliecť akú podprsenku. A preto som to teraz napravila. 
 
Určite to poznáte. Za pár minút máte byť na druhom konci mesta, a pritom stále stojíte pred bielizníkom a premýšľate, akú si obliecť podprsenku. Chce to takú, ktorá Vám bude dokonale sedieť, budete sa v nej cítiť príjemne a pohodlne, a ktorá sa na danú príležitosť aj k vybranému oblečeniu hodí. Viete, po akom kúsku siahnuť?
 

Rande? Odviažte sa

Chystáte sa na rande? Bez ohľadu na to, aké plánujete jeho zakončenie, venujte pozornosť aj výberu spodnej bielizne. Ide totiž predovšetkým o Váš pocit, a čo si budeme hovoriť, v zapranej neforemnej podprsenke sa veľmi príťažlivo cítiť nebudete. Pre túto príležitosť tak majú zelenú farebné čipkované kúsky.

Ak máte menšie prsia, preukáže Vám parádnu službu zväčšujúca podprsenka s kosticami. Vytvorí Vám nádherný dekolt, preto sa nebojte si ju vziať pod tričko s hlbokým výstrihom. Na neskoršie romantické chvíľky vo dvojici sú ako stvorené zmyselné podprsenky s čipkovaným spodným lemom. Na tele vyzerajú úžasne! Ak sa pýšite ukážkovým poprsím, môžete si dovoliť kúsky bez kostíc. Top trendom je v poslednej dobe podprsenka v trojuholníkovom strihu, ktorá Vám padne ako uliatá a Vy sa v nej budete cítiť skrátka báječne.

 

Šport = všetko na svojom mieste

Keď sa pravidelne odreagovávate vonkajšími výstupmi po okolí alebo inými športovými aktivitami, určite viete, že s klasickou podprsenkou sa táto činnosť rýchle stáva utrpením. Všetko Vás tlačí, nič nesedí tam, kde má, a tak sa modlíte, aby bolo čo najskôr po všetkom. A obzvlášť majiteľky veľkého poprsia často majú po športe prsia všade inde, len nie v podprsenke 🙂 Máte to rovnako? Siahnite po špeciálnych športových kúskoch.

Športová podprsenka má oproti svojim sestrám v klasickom strihu jednu nespornú výhodu. Je zvyčajne bezšvová a vyhotovená z kvalitného priedušného materiálu, ktorý odvádza pot, a ktorý nedovolí, aby sa Vaše pokožka zaparila. Zároveň je podprsenka natoľko pevná, aby Vaše prsia udržala na mieste aj pri vyššej športovej záťaži. Vďaka širokým ramienkam sa nezarezáva, takže sa Vám bude pohodlne nosiť.
 

Klasické modely na bežné dni

Čaká Vás pracovný deň bez schôdzok a formálneho oblečenia? V tom prípade môžete odložiť rafinované čipkované modely a namiesto nich si obliecť pohodlný kúsok, ktorý splní svoj účel, a zároveň sa Vám bude celý deň dobre nosiť. Ideálna je klasická hladká podprsenka.

Hladká podprsenka vďaka mikrovláknu, z ktorého je vyrobená, nie je pod oblečením vidin. Môžete si tak vziať aj tenší zvršok bez obáv z toho, že Vám budú presvitať nevzhľadné švy. A ak máte práve voľný deň, ktorý chcete tráviť doma, pokojne si vezmite mäkkú bezšvovú podprsenku.
 
Aké druhy podprseniek najradšej nosíte a prečo? Dajte mi vedieť na našom Facebooku.

Zanechajte nám komentár