logo
logo
Módne trendy

3 dôvody, prečo sa Isabella stane Vašou novou kamarátkou

3 dôvody, prečo sa Isabella stane Vašou novou kamarátkou
 Kto je Isabella a prečo si ju rozhodne zamilujete? Dnes Vám ju predstavím a vysvetlím Vám, prečo je tak skvelá. Ideme na to?
 
Isabella nie je žena, ale naša nová módna značka, na ktorú na Blancheporte môžete naraziť. Je synonymom pre oblečenie, v ktorom sa budete cítiť skvelo za všetkých okolností. A prečo by ste sa s ňou mala skamarátiť? Tu sú tri najdôležitejšie dôvody.
 

Za všetkých okolností miluje Vaše krivky

Isabella je móda šitá presne na mieru Vašim krivkám. Nezáleží, či nosíte konfekčnú veľkosť 42 alebo 58, Isabella Vás nikdy nesklame a oblečie Vás presne tak, aby Vám outfit dokonale padol a aby ste sa v ňom cítila pohodlne po celý deň.
 

 

Vie, čo Vám pristane

Isabella má jasno v tom, čo Vám pristane, a to vďaka výbornej znalosti ženských tvarov. Pripravte sa na jedinečnú kolekciu plnú dychberúcich modelov v lichotivých strihoch a kvalitných materiáloch. Isabella myslela na všetko, preto pre Vás má:

  • Zavinovacie šaty, ktoré Vám vykúzlia zvodný výstrih
  • Vypasované kúsky, ktoré dodajú Vašej postave šmrnc
  • Splývavé strihy, ktoré zakryjú nedokonalosti
  • Hravé potlače, v ktorých budete jedinečná
 


 

Už Vás neopustí

Nebojte sa, Isabella nie je len chvíľkovou záležitosťou. Ostatní priatelia môžu odísť, ale Isabella zostáva a bude i naďalej Vašou vernou radkyňou v oblasti módy. S každou ďalšou sezónou sa možete tešiť na nové trendy kúsky, ktoré budú Vašim krivkám slušať. A čo teraz na jeseň? Máte sa na čo tešiť, ďalšie novinky na seba nenechajú dlho čakať – na Blancheporte sa objavia už 9. októbra!


 
 
Čo hovoríte na Isabellu, stanete sa kamarátkami? A aké kúsky od tejto značky sa Vám najviac páčia? Dajte mi vedieť na našom Facebooku.

Zanechajte nám komentár