logo
logo
Praktické tipy Tipy na výlet

Zbaľte sa s nami na dovolenku!

Zbaľte sa s nami na dovolenku!

Plavky, šaty, žabky, sandále, kozmetika… Nestraťte sa v prípravách na dovolenku a zbaľte si všetko, čo budete potrebovať s naším zoznamom!

  1. Plavky

Plavky sú tým najzákladnejším kúskom dovolenky, preto si vezmite niekoľko kúskov a typov. Typ plaviek si vyberte podľa vášho vkusu a typu postavy. Farbu zvoľte v tónoch, ktoré doladíte k ostatným doplnkom.

  1. Šaty na pláž aj romantickú večeru

Šaty – ideálny kúsok na dovolenku! Voľný strih je skvelou voľbou k moru, dlhé zasa ideálne na večer vo dvojici. Nezabudnite, najdôležitejšie je cítiť sa pohodlne.

  1. Pohodlné žabky aj sexy sandále

Prechádzky po pláži budú príjemné iba v pohodlných sandáloch a žabkách. Zabudnite preto na vysoké lodičky alebo tenisky. 

  1. Sexy nočná bielizeň

Na noc zvoľte ľahkú nočnú košieľku v ktorej sa vám bude príjemne spať aj počas horúcej noci. Potešíte tak seba aj svojho partnera.

  1. Taška na pláž

Do kufra prihoďte jednu veľkú tašku na pláž, do ktorej pohodlne zbalíte osušky, občerstvenie či dobrú knihu. Ak máte veľkú rodinu, určite využijete malú tašku s kvetinovým vzorom.

  1. Kozmetika

Morská voda môže vlasy a pleť veľmi potrápiť. Zbaľte si preto dostatočné množstvo vyživujúcich krémov na pleť a zábalov na vlasy. Samozrejme nezabudnite ani na opaľovací krém.

Zanechajte nám komentár