logo
logo
Módne trendy Zaujímavé informácie

Vytvorte nevšedný outfit s teniskami

Vytvorte nevšedný outfit s teniskami

Spoznajte rôzne štýly, ku ktorým doladíte tenisky. Módni stylisti hovoria jasne: Tenisky už dávno nie sú iba obuv k športovým outfitom. Aké prevedenie zvoliť k jednotlivým štýlom vám prezradíme v najnovšom blogu.

Jednoduché biele k double denim

Vytvorte si double denim outfit použitím dvoch kúskov v džínsovine. Vyskúšajte spojenie bootcut džínsov, ktoré vytvarujú nohy a typickej “riflovky” v prevedení zapraná modrá. V bielej dolaďte hladké, jednoduché tričko a, samozrejme, biele tenisky.

Výrazné k širokým nohaviciam

Široké nohavice v spojení s lodičkami sú evergreen. Vyskúšajte ale ozvláštniť široké nohavice s teniskami! So skrátenými nohavicami v prírodných farbách nádherne vyniknú kožené topánky v bronzovej. K takto vyzdobenej spodnej časti stačí doladiť jednoduchý top, voľnú bundu a ideálny outfit je na svete. 

Plátenky k vzdušným materiálom

Nebojte sa spojiť ľahké šaty s “ťažkými teniskami”. Spojenie šiat s plátenými teniskami s lykovou podrážkou funguje perfektne. Základným princípom ladenia je správna kombinácia ľahkých materiálov a prírodných farieb. Plátenky radíme jednoznačne k teniskám z ľahkého materiálu a preto sa ich nemusíte báť ani v týchto, na prvý pohľad hrubých, kombináciách.

Úzka sukňa s mohutnými topánkami

Ak celý outfit ladíte do jednoduchosti a minimalizmu, nechajte svoje topánky vyniknúť. Vyskúšajte spojenie úzkej sukne a jednoduchého topu s mohutnými teniskami v zaujímavej farebnej kombinácii. Vždy pamätajte na základ každého outfitu – jeden prvok musí predčiť tie ostatné. 

Zanechajte nám komentár