logo
logo
Nezařazené

Výpredaj a letné zľavy: ako výhodne nakúpiť na Blancheporte?

Výpredaj a letné zľavy: ako výhodne nakúpiť na Blancheporte?

Je to tu! Práve dnes na Blancheporte vypuklo poriadné výpredajové šialenstvo! Dámska a pánska móda, spodná bielizeň, obuv, domov…  Všetky tieto kategórie sú teraz plné báječných cien. Pre všetkých fanúšikov nákupov a milovníkov zliav tak začína toľko očakávané obdobie. Ak si ho chcete užiť ako sa patrí a hlavne ušetriť peniaze, mrknite naše tipy!

 
 

Už od začiatku rozhodne netrochárčime.  Na celom webe ušetríte až 70 %. A čo na vás čaká? Prezrite si novinky v kategórii šiat, blúzok, plaviek alebo trebárs zlacnenú kolekciu obuvi či dekoračného textilu, ktorý bude Vášmu domovu slušať.

 
 

Viete, že…

  • …prezerať si a nakupovať v našom obchode môžete nielen cez počítač, ale tiež na tablete a telefóne? A ak chcete rovno vidieť tie najvyššie zľavy, stačí kliknúť priamo na kategóriu Výpredaj. Nič viac nepotrebujete. Všetky produkty za výpredajové ceny sú skrátka na jednom mieste 🙂
  • …ak sa ponáhľate, môžete si ušetriť čas použitím nášho filtra veľkostí? Budete tak okamžite vedieť, aké kúsky máme práve vo Vašej veľkosti. Pokukujete po konkrétnej farbe, ktorá vo vašom šatníku stále chýba? Filtrovať môžete aj podľa farby.
  • …v prípade, že nad nákupom váhate, môžete si na Blancheporte vytvoriť zoznam obľúbených položiek? Ten zároveň funguje ako zoznam prianí a môžete sa k nemu kedykoľvek vrátiť. Pri vybranom kúsku jednoducho stačí kliknúť na Pridať do obľúbených. Zoznam nájdete v pravom hornom rohu pod záložkou Môj účet. Nerozmýšľajte ale veľmi dlho, nech vám vaše obľúbené kúsky nevyfúkne niekto iný 🙂

 
 

Tip navyše

Ak si svoj nákup rozmyslíte, môžete tovar do 14 dní vrátiť späť, prípadne ho vymeniť za rovnaký v inej veľkosti alebo farbe. Využiť tiež môžete tzv. Záruku spokojnosti, v rámci ktorej možno nakúpené kúsky vrátiť až do 100 dní. Cena tejto služby je iba 2 €.

 
 

Ste pripravená? To najlepšie z letnej kolekcie už na vás čaká v zľave. Užite si nákupy!

Zanechajte nám komentár