logo
logo
Módne trendy

Výber najlepších tričiek, topov a tuník na leto!

Výber najlepších tričiek, topov a tuník na leto!

Bez príjemného trička, ktoré môžete skombinovať s pohodlnými šortkami alebo vkusnou sukňou sa v lete nezaobídete. Mrknite sa na výber našich favoritov pre túto sezónu.

Zaujmite textúrou

Niekedy sa stačí zamerať na malý detail a z obyčajného trička sa razom stane originálny kúsok. Nech už vsadíte na tričko s anglickou výšivkou alebo na čipku macramé,  určite nešliapnete vedľa. Ak máte radi retro štýl, nebojte sa siahnuť po tričku s výšivkou. V horúcom počasí potom jednoznačne oceníte tričko z ľahučkej viskózy a top s úzkymi ramienkami v hodvábnom štýle.

Vyfarbite sa

Kedy zaplniť šatník veselými farbami, ak nie v lete? Siahnite po výraznej červenej, ktorá bude symbolom energie a vášne, alebo skúste variantu vo svetlejšej korálovej farbe. Pozornosť upútate i žltou farbou a jej odtieňmi v horčicovom tóne. Žltá je optimistickou farbou, ktorá rozjasní deň vám i vášmu okoliu. Pri vode aj v meste potom pekne vynikne aj výrazná fialová blúzka s volánmi.

Oblečte si top s potlačou

Ak sa chcete v lete trochu odviazať, tričká s potlačou budú tou pravou voľbou. Prebuďte v sebe šelmu s tričkom so zvieracím vzorom alebo sa premeňte na kráľovnú džungle vďaka potlači palmových listov. Hravú variantu potom predstavuje tričko s potlačou ovocia, ktoré vám zaručene zdvihne náladu.  Osvedčenou klasikou je potom top s potlačou kvetín.

Zanechajte nám komentár