logo
logo
Praktické tipy

VIANOČNÉ DARČEKY: VIEM, ČO POTEŠÍ VAŠICH BLÍZKYCH

VIANOČNÉ DARČEKY: VIEM, ČO POTEŠÍ VAŠICH BLÍZKYCH

Rok sa s rokom zišiel a opäť je tu predvianočný čas, ktorý má asi väčšina z nás spojený so šialeným zháňaním darčekov. Tento rok vás v tom ale nenechám a ukážem vám, čím svoju rodinu a známych zaručene potešíte! Ideme na to?


 
 

Tipy na darčeky pre ňu

Hocikto by povedal, že vymýšľať darček pre ženy je zložité, pretože sú veľmi náročné, a trafiť sa im do vkusu sa nemusí vždycky podariť. Opak je ale pravdou. Platí síce, že každá dáma má rada iný štýl, nájdu sa však veci, ktoré potešia všetky.

 
 

Ak sa rozhodnete darovať nejaký pekný kúsok oblečenia, zamerajte sa na jednoduché štýly a základné strihy. Čo napríklad sveter? Zaručene urobí radosť každej žene. Veľmi originálnym darčekom je tiež kvalitné pyžamo (páni, ak zháňate darček pre svoju manželku, nebojte sa siahnuť po sexy nočnej košielke).

 
 

Ak si na nákup oblečenia príliš netrúfate, nevadí. Namiesto toho sa môžete poobzerať trebárs po peknom šperku. Ženy ich veľmi rady nosia, a tak sa nemusíte báť, že by ste šliapli vedľa. Stavte na trblietavé náušnice alebo na zaujímavý náhrdelník. A ak obdarovávate skutočne vášnivú milovníčku týchto doplnkov, rozhodne jej urobíte radosť peknou šperkovnicou, napríklad v podobe stromčeka.

 
 

Poznáte dobre jej vkus? Potom sa pokojne pusťte aj do výberu doplnkov. Dovoliť si v takom prípade môžete trebárs nákup obuvi. Keď ale obdarovanej chcete pripraviť ozajstné prekvapenie, zadovážte jej kvalitnú kabelku. Pretože tých nikdy nemáme dosť.


 
 

Tipy na darčeky pre neho 

Už dávno neplatí, že mužom je jedno, čo nájdu pod stromčekom, a tak ich stačí vybaviť ponožkami alebo spodnou bielizňou. V dnešnej dobe sa aj páni chcú páčiť a viacerí majú naozaj vycibrený vkus. Ak sa chystáte kupovať darček práve takému mužovi, poobzerajte sa po nejakej dobre padnúcej a vkusnej košeli. Tá sa mu bude hodiť nielen na slávnostnejšie príležitosti, ale aj na bežné nosenie do práce.

 
 

Teraz, v zime, ho určite poteší tiež moderný pulóver, ktorý môže nosiť práve cez košeľu alebo pokojne aj cez tričko.

 
 

Veľmi obľúbenými tipmi na pánske darčeky sú tiež doplnky. Každý príslušník opačného pohlavia bude nadšený z dizajnových hodiniek, štýlových topánok alebo kvalitného koženého opasku.

 
 

Ak máte v pláne obdarovať “večné dieťa”, ktoré miluje rôzne vychytávky, stavte na šikovný budík. Ten nielen, že ukazuje hodiny, ale vyčítate z neho tiež aktuálny dátum a teplotu v miestnosti. No, akého chlapa by toto nepotešilo? 


 
 

Tipy na darčeky pre deti

Pri deťoch je naopak vyberanie darčekov často veľmi jednoduché. Stačí zadovážiť pár hračiek a je postarané. Chcete tentokrát urobiť výnimku a okrem obvyklého svojim ratolestiam darovať aj niečo praktickejšie? Zásahom do čierneho sú napríklad drahšie pomôcky do školy, vybavenie na jeho obľúbené aktivity, alebo aj oblečenie. Ja sama som vlani svojim deťom zabalila pod stromček farebné župany, z ktorých mali obrovskú radosť.

 
 

A čo tak nejaké vybavenie do izbičky? Keď však je miestnosť nábytkom už zariadená, urobte svojim deťom radosť  veselou posteľnou bielizňou s motívom zvieratiek alebo rozprávkových postáv. Nemenej ich potešia tiež rôzne dekorácie, ktoré dodajú izbičke tu pravú (nielen) vianočnú atmosféru.


 
 

Tipy na darčeky pre rodinu

Či už vymýšľate darčeky pre svoju rodinu alebo rodinu svojich známych, v tomto prípade sa nevypláca púšťať sa do nejakých divočín.  Vyberajte také veci, ktoré sú praktické, využijú ju všetci členovia rodiny a budú z nich mať radosť. Rozhodne nič neskazíte darovaním posteľnej bieliznealebo súpravy mäkučkých ručníkov.

 
 

Máte nejaké ďalšie tipy na darčeky pre svojich blízkych? Sem s nimi! Napíšte mi ich do komentárov. Rada sa inšpirujem.

Zanechajte nám komentár