logo
logo
Inšpirácia pre domácnost

Trendy vo vianočnej výzdobe

Trendy vo vianočnej výzdobe

Ako vyzdobiť byt, aby z každého rohu sálala vianočná pohoda? S Blancheporte vám poradíme, ako na to.

Prestieranie – nech vianočná večera chutí o čosi viac

Ak máte jedáleň v rustikálnom štýle, dokonale sa vám hodí obrus s potlačou imela, ktorý príjemne osvieži interiér a dodá stolu decentný vianočný nádych.Pridajte zlatý príbor, biele taniere so zlatým lemom a môžete servírovať. Do minimalistického interiéru s bielou všade navôkol sa naopak hodí sivý obrus so striebornými konfetami. Stačí prestrieť bielu sadu tanierov a nádherný vianočný dizajn je na svete. Pre vintage jedáleň bude ideálny damaskový obrus, ktorý ponúkame v množstve farieb.

Vianoce v obývačke

Teplo domova vytvoríte kobercom s dlhým vlasom, ktorý ponúkame až v 8 farbách. Sedačku doplňte kožušinovými vankúšikmi. Spojte dve hlavné farby interiéru a kúpte si vankúše v týchto farbách. Vankúše môžete dať do rohov pohovky a oživiť ju. Na večerné chvíle s rodinou sa hodí deka, ktorá vás príjemne zahreje a dodá interiéru domácky nádych.

Malé dekorácie – koruna Vianoc

Siahnite po milučkej lani. Skvelo sa hodí na poličku do chodby alebo pod stromček. Do obývačky zakúpte sadu svietiacich vetvičiek. Príjemné teplé svetlo a vetvičky dodajú želaný hrejivý efekt celému interiéru. Detskú izbu môžete vyzdobiť napríklad malou bielou veveričkou, ktorá deti určite poteší.

Zanechajte nám komentár