logo
logo
Módne trendy

Trblietavé outfity na váš vianočný večierok

Trblietavé outfity na váš vianočný večierok

Sezóna večierkov a slávnostných večerí sa blíži, zostavte si perfektný outfit na všetky tieto príležitosti.

Elegantne v šatách so zlatou potlačou
Noblesné volánové šaty so zlatým zdobením sú jednoznačne sviatočná záležitosť. Vďaka univerzálnemu strihu ich využijete ako na formálnu párty, tak i na uvoľnenejšie posedenie. Pre klasický vzhľad zvoľte transparentné pančuchy a lodičky. Ležérne varianty docielite s čiernymi pančuchami a členkovými topánkami alebo čižmami. K obom lookom sa najlepšie hodia zlaté šperky.

Zažiarte v sexy koženkovej sukni
Chcete ukázať svoje krivky? Skvelá voľba je lesklá koženková sukňa s vysokým pásom, napasovaný top a cez ramená kardigán s bižu gombíkmi. Namiesto topu a kardigánu môžete tiež siahnuť po voľnej blúzke s dlhým rukávom alebo efektnom tričku. Oba vršky zastrčte do sukne na vytvorenie siluety presýpacích hodín. Vsaďte na metalické šperky a doplnky – napríklad trblietavú taštičku na mobil.  

Všetko zachráni okázalý sveter s výšivkou
Ak ste prípravy na večierok tak trochu zaspala, rýchle riešenie na poslednú chvíľu je pulóver s kvetinovou výšivkou. V šperkoch máte voľnú ruku – výšivka je medená. Potom už stačia len obľúbené čierne džínsy alebo nohavice, obuť derbies a môžete vyraziť.

Zanechajte nám komentár