logo
logo
Módne trendy Praktické tipy

Tipy na Vianočné darčeky: viem, čo poteší každú ženu

Tipy na Vianočné darčeky: viem, čo poteší každú ženu

Neviete si rady s vyberaním darčekov pre svojich blízkych? Hoďte to za hlavu, tento rok som to vyriešila za Vás a poradím Vám, čím svojim blízkym urobíte na Štedrý večer najväčšiu radosť. 

 
 
Akoby to bolo včera, keď sme sedeli pri stromčeku a rozbaľovali darčeky. A než sme sa spamätali, je tu opäť november – obdobie, kedy pomaly, ale isto začíname riešiť vianočné darčeky. Keď ešte stále  neviete, čo by Vašu ženu, kamarátku alebo mamičku potešilo, nevešajte hlavu. Mám pre Vás tipy na vianočné darčeky, ktoré si žena Vášho života zamiluje!
 

Doplnky ženy milujú

Nepoznám ženu, ktorá by nemala rada doplnky. A ja som toho názorným príkladom. Občas sa stane, že na nákupy oblečenia skrátka nemám náladu, doplnky si ale rada nakúpim vždycky, keď idem okolo svojho obľúbeného obchodu. A rovnako rada ich tiež dostávam. A zo svojej skúsenosti aj skúsenosti mojich kamarátok viem, že nie som zďaleka jediná, kto to tak má. Preto sa nebojte obdarovať svoju mamku, kamarátku alebo priateľku práve takým kúskom.

Do tejto kategórie môžeme zahrnúť všetko začínajúce kabelkami, končiace topánkami. Pod stromček je ideálne darovať buď práve peknú kabelku, do ktorej žena schová všetky nevyhnutnosti alebo trebárs šatku so zaujímavou potlačou. Aj keď sa to nezdá, práve tá je úžasne univerzálna a hodí sa k viacerým outfitom. Ale túto starosť už prenechajte obdarovanej 🙂

 

Šperkom nikdy nič nepokazíte

Ak nechcete riskovať, stavte na istotu. To sú jednoznačne šperky. V dnešnej dobe v obchodoch narazíte na toľko druhov v rôznom prevedení, až neviete kam s očami. Vyberať môžete zo širokej ponuky náramkov, náušníc, náhrdelníkov alebo trebárs brošní.

Čo tak napríklad darovať celú súpravu šperkov? Táto je zdobená krištáľmi Swarovski, takže sa nádherne blyští a na každej žene sa bude nádherne vynímať. A ak chcete darovať len drobnosť, stavte na zaujímavé náušnice. Napríklad tieto sú tiež zdobené elementmi Swarovski a sú pozlátené, takže je možné ich nosiť bez obáv dlhodobo.
 
Chcete darovať niečo, čo len tak niekoho iného nenapadne? Zapátrala som, čo by mohlo byť pre ženu originálne, a pritom užitočné a nakoniec som to našla. Tým je truhlička s piatimi kvalitnými francúzskymi parfumami. Žena si tak môže sama vybrať, ako chce v aký deň voniať. Čo si vyberie na večeru s Vami? Bude to magická vôňa ruží alebo napríklad okúzľujúca aróma, ktorá toľko pripomína Francúzsko? 🙂


 
Máte nejaký svoj vlastný tip na darček pre ženu? Podeľte sa so mnou o inšpiráciu na našom Facebooku.

Zanechajte nám komentár