logo
logo
Inšpirácia pre domácnost

Tipy na vianočné darčeky: aby doma bola pohoda

Tipy na vianočné darčeky: aby doma bola pohoda

Neviete si rady s vyberaním darčekov pre svojich blízkych? Hoďte to za hlavu, tento rok som to vyriešila za Vás a poradím Vám, čím svojim blízkym urobíte na Štedrý večer najväčšiu radosť.   
 
Chystáte sa darovať darček pre celú rodinu, ale neviete, čím by ste dotyčných mohla potešiť? Ak sa nemáte čoho chytiť, neprepadajte panike. Pár tipov, ktoré potešia každého, pre Vás mám.
 

Niečo pre kvalitný spánok

Bez poriadného spánku sú všetci márni, to vie každý. Preto môžete pri výbere darčekov pre rodinu siahnúť po tom, čo Vašim blízkym spanie spríjemní. Môže to byť pohodlné pyžamo alebo napríklad huňaté ponožky. Alebo skúste posteľnú bielizeň

.Zakaždým, keď som s vymýšľaním vianočných darčekov bola v koncoch, osvedčilo sa mi darovať peknú posteľnú bielizeň. To nakoniec vždycky malo medzi ostatnými pozornosťami najväčší úspech. Nedávno som objavila tiež veľmi praktickú vec. Tou je elektrická nahrievacia deka. Na zimu je ako stvorená a využije ju každý člen rodiny. A pokiaľ viete, že má niekto z Vašich blízkych problémy s chrbtom, pribaľte mu pod stromeček biorevolučný vankúš. Sama ho už pár rokov používam a v porovnaní s tým klasickým je dokonalý.
 

Praktické darčeky potešia každého

Praktických vychytávok pre celú rodinu nie je nikdy dosť. Aj my s manželom a deťmi máme zakaždým, keď si niečo také kúpime, veľkú radosť. Tak prečo nepotešiť aj zbytok Vašej rodiny?

Keď chcete darovať niečo pre zdravie či krásu, a zároveň originálne, vsaďte na špeciálnu saunu na tvár. Vďaka nej je možné pleť pravidelne ošetrovať a udržiavať ju tak sviežu a čistú. A čo viac, súčasťou balenia je tiež inhalátor na uvoľnenie dýchacích ciest, čo určite ocenia rodiny s malými deťmi. Pri kozmetických pomocníkoch ešte chvíľu zostaneme. Vlani sme od príbuzných dostali zastrihávač chĺpkov. Zo začiatku som bola z takého daru trochu v rozpakoch, ale veľmi rýchlo som si ho obľúbila a používam ho k úprave obočia. A nie len ja. Manžel si pomocou neho zastriháva fúzy.

A mám tu pre Vás ešte jeden nevšedný tip. Ak máte medzi známymi niekoho, kto býva v staršom domčeku, kúpte mu pohlcovač vlhkosti. Ten sa postará o to, že oblečenie v skrini nebude cítiť hnilobou alebo zatuchlinou. Stačí len umiestniť tam tento malý zázrak.
 

Po útulnom domove túži každý

Kto by sa po náročnom pracovnom dni nechcel vracať do útulného bytu? Doprajte to potešenie aj svojim blízkym. Neznamená to nutne, že ich musíte obdarovať nákladnými vecami. Bežte na to chytro a zabaľte im k Vianociam drobné dekorácie, ktoré tiež urobia parádu.

Čo napríklad designové obliečky na vankúše? Tie ihneď zmenia ráz celej obývačky. Ak ich nechcete darovať samostatne, pribaľte k nim mäkký pléd. Radosť určite urobí aj taký koberček s vysokým chlpom. Len pozor, aby farebne ladil s obývačkou obdarovaného.
 
Máte už niečo pre rodinu pripravené? Ak áno, čo to je? Dajte mi vedieť na našom Facebooku.

2 Comments
  1. Odpovedať

    Júlia.kozlikova

    Svietidlá.hlavne.kruce2.pod. Vianoce.darceky.bez.plztenia

  2. Odpovedať

    ella

    Ideálny darček pre mňa by mal obsahovať určite ako popisujete niečo pre kvalitný spánok a niečo voňavé z notina (:

Zanechajte nám komentár