logo
logo
Módne trendy

Šatový špeciál

Šatový špeciál

Šaty sú úplným základom každého dámskeho šatníka. Na výber toho je v módnych kolekciách skutočne veľké množstvo, a tak si na svoje príde každá žena, bez ohľadu na konfekčnú veľkosť a svoj obľúbený strih. A aké kúsky by ste mala mať aj Vy? Poďme sa na to pozrieť.

 
 

Šaty pre každodenné nosenie

Je jasné, že v takých tých „obyčajných“ dňoch môžete upnuté sexy kúsky v pokoji nechať v skrini. Dôležité je, aby ste sa cítila pohodlne. Siahnite preto radšej po voľnom strihu v mini alebo midi dĺžke. Farba a vzor už je len na vás 🙂 Vo voľnom čase sa nebojte také šaty doplniť teniskami, hoci sa to nezdá, výsledný outfit vyzerá bezchybne.

 
 

Maxi šaty

Ruku na srdce, snáď každá žena má dni, kedy trpí utkvelou predstavou, že jej postava nie je ani zďaleka tak dokonalá. Veľmi dobre to poznám a poviem vám tajomstvo – v takých prípadoch sa oblečiem do maxi šiat. Nielen, že skryjú prípadné nedostatky, ale budete sa v nich cítiť ohromne žensky a elegantne, všetky chmáry tak budú okamžite preč.

 
 

Slávnostné šaty

Sú udalosti, ktoré si žiadajú o niečo formálnejšie šaty. Reč je nielen o svadbách a plesoch, ale trebárs aj o takých radostiach, ako sú oslavy narodenín, divadelné predstavenia, promócie a podobne. V takých dňoch siahnete po jednoduchých šatách v neutrálnych púdrových tónoch. Ak si nechcete odpustiť sýte odtiene, zvoľte vínovú či červenú farbu.

 
 

Malé čierne

Malé čierne sú úplnou nevyhnutnosťou každej dámy. Našťastie v obchodoch narazíte na množstvo strihov, a tak si môžete vybrať presne také koktejlky, ktoré vám dokonale padnú. A keď ich šikovne doplníte vhodnými doplnkami a obuvou, hravo sa stanete hviezdou každého neformálneho večierka či plesu. Stavte na všetko, čo sa blyští! 🙂

 
 

Aké šaty musíte mať vo svojom šatníku vy a kam ich nosíte? Napíšte mi do komentárov.

Zanechajte nám komentár