logo
logo
Módne trendy

Pripravte sa na neskoré leto! Kúpte si bundu na chladnejšie večery.

Pripravte sa na neskoré leto! Kúpte si bundu na chladnejšie večery.

Ani v lete by vám nemala chýbať ľahká bunda, ktorá vás zahreje pri večernom posedení s priateľmi alebo keď sa vonku ochladí. Pozrite sa na náš výber tých najlepších bundičiek na leto!

Džínsová klasika

Stará známa klasika je dokonale univerzálna. Môžete ju nosiť od jari do jesene. V lete ju vynosíte najmä v kombinácii so šortkami alebo šatami. Oblečte si košeľové šaty, romantické dlhé šaty s kvetmi alebo napríklad čierne “little black dress”. Pri výbere rifľovej bundy sa môžete rozhodnúť medzi retro bundou s opraným vzhľadom a farebnou džínsovou bundou alebo môžete dať prednosť krátkej bunde s ¾ rukávmi.

Štýlová bunda bomber

Ľahká bunda pôsobí ležérne a dokáže celý outfit povýšiť o úroveň vyššie. Nebojte sa bomberu zladiť so šatami a podpätkami, vo fantázii sa medze nekladú. Siahnuť môžete napríklad po červenej bunde s pruhmi, ktorá zaručene pritiahne pozornosť. Zaujímavou variantou je letecká bunda s potlačou alebo letecká bunda s tropickým designom.

Sako namiesto bundy

Vyrážate na slávnostnejšiu udalosť a rady by ste zanechali ten správny dojem? Elegantne a zároveň pohodlne sa budete cítiť v dobre padnúcom saku. Prehoďte cez tuniku, košeľu alebo šaty krásne saharské sako, ktoré váš look krásne osvieži. Vzdušné sako v čiernej alebo bielej farbe sa hodí prakticky ku všetkému. Trendy voľbou je aj košeľové sako ,  v ktorom budete pôsobiť ležérne a štýlovo.

Zanechajte nám komentár