logo
logo
Módne trendy

Prečo si zamilujete IsaBellu a prečo ona miluje Vás?

Prečo si zamilujete IsaBellu a prečo ona miluje Vás?

Pamätáte si ešte na IsaBellu? Nie je to moja kolegyňa ani kamarátka, ale kolekcia značkovej módy, ktorá je šitá na mieru vašim krivkám. Viete, čím si získa vaše ♥ a prečo by ste ju mali milovať aj vy? Prezradím vám to!

Vaše krivky vám poďakujú

IsaBella je priamo stvorená pre vaše nádherné krivky. Preto v tejto kolekcii nájdete oblečenie vo veľkostiach 42-58, ktoré vám navyše dokonale padne. Objavte jarnú nádielku šiat, blúzok, nohavíc a ďalších nevyhnutností, ktoré nesmú chýbať v žiadnom dámskom šatníku.

Kvalita a precíznosť sú samozrejmosťou

V kolekcii značky IsaBella nie je miesto pre nekvalitné kúsky, ba naopak. Starostlivo som pre vás vyberala len tie najkrajšie modely, ktoré vynikajú tým, s akou starostlivosťou boli vyrobené. Kvalitný a pohodlný materiál je len pomyselnou čerešničkou na torte. Toto oblečenie skrátka nebudete chcieť vyzliecť!

Objavte originálne strihy, ktoré vás nenechajú chladnou

Nikdy som sa neuspokojila s obyčajnými strihmi, ktoré visia v každej skrini. Preto som pri výbere tejto kolekcie kladla dôraz na nevšedné kúsky, ktoré zaujmú a pristanú. Na svoje si tak prídu milovníčky rafinovaných výstrihov, zaujímavých prestrihov a ďalších detailov, vďaka ktorým sa váš outfit stane dokonalým.

Vzory a potlače majú u IsaBelly zelenú

Dajte zbohom čierným outfitom. Veď ženským tvarom ohromne pristanú aj veselé odtiene, drobné vzory a nápadité potlače! Obzvlášť v jari je príhodné obliecť sa do kvetín a iných hravých motívov. Nosiť ich môžete na každom kúsku oblečenia a výsledok bude vždycky fantastický.


Zanechajte nám komentár