logo
logo
Módne trendy

Plavky nie sú tabu. Tieto budú Vašim krivkám slušať!

Plavky nie sú tabu. Tieto budú Vašim krivkám slušať!

Plavky nemusia nutne byť len trpeným kúskom šatníka. Keď siahnete po tých správnych, preukážu vám veľkú službu a navyše vám budú ohromne slušať. A aké to môžu byť? Poďme to zistiť!

 
 

Nech zdvihne ruku žena, ktorá si nikdy (minimálne v duchu) rezignovane nepovzdychla, keď došlo na plavky. Tento letný kúsok je nevyspytateľným kamarátom, ktorý nielen, že dokáže vykúzliť postavu snov, ale mnohokrát bohužiaľ vie aj zdeformovať vaše krivky. Je preto dôležité vyberať také plavky, ktoré vám naozaj 100% sedia. Spoznáte ich tak, že sa vám v žiadnych partiách nezarezávajú ani neodstávajú. Pozornosť venujte aj veľkosti košíčkov. Tie by mali tiež dokonale sedieť a v predklone by z nich prsia nemali za žiadnych okolností „vyliezať“.

 
 

Jednodielne plavky nie sú len pre moletky

Všeobecne to tak je, že do jednodielnych plaviek by sa mali schovať predovšetkým ženy, ktorým príroda nadelila nejaké to kilo navyše. Je jasné, že kvalitné zoštíhľujúce plavky dokážu rafinovane zakryť problémové partie, ale tento strih kúpacej bielizne sekne aj štíhlým ženám. Tie majú jednu veľkú výhodu – môžu si vyberať aj extravagantnejšie kúsky s nápadnými farebnými potlačami, ktoré podtrhnú ich siluetu. V obchodoch sú k dostaniu plavky s rôznymi typmi výstrihov a prestrihov. A práve také vyzerajú na ženách, ktoré si ich môžu dovoliť obliecť, skrátka dokonale.

 
 

Bikiny vládnu všetkým postavám

Čo si budeme hovoriť, len máloktorá z nás sa v dvojdielnych plavkách cíti naozaj dobre. Väčšina žien má naopak tendenciu neustále kontrolovať, či z nich nevykukujú nejaké tie nedokonalosti. Viete ale, že aj bikiny môžu niektoré nedostatky šikovne zakryť?

 

Na trhu je toľko strihov, že si každá dáma pride na svoje, nech má akúkoľvek postavu. Ak Vás trápi väčší zadok, oblečte si namiesto klasických plavkových nohavičiek radšej boxerky. Tie majú často ešte jednu výhodu – zakryjú vypuklé brucho. Rovnakú službu vám preukážu tiež maxi nohavičky. Majú vysoký pás, takže sa nemusíte bať, že vám z nich bude brucho vyliezať.

 

 

Plavkové podprsenky tiež dokážu divy. Majiteľky malých pŕs im môžu dodať na objeme pomocou vystuženej podprsenky s kosticami. Pekne v tomto prípade vyzerá tiež balkonetová podprsenka.

 

Rada by ste nosila dvojdielne plavky, ale nechcete sa príliš odhaľovať? Potom sú pre vás tým pravým tzv. tankiny. Jedná sa o súpravu plavkových nohavičiek a topu. Ak teda chcete skryť brucho, potom sú tieto plavky tým ideálnym riešením.

 
 

Akým plavkám dávate prednosť a prečo? A ktoré vám naopak príliš nesedia? Dajte mi vedieť do komentárov.

Zanechajte nám komentár