logo
logo
Inšpirácia pre domácnost

Oživte svoje stolovanie

Oživte svoje stolovanie

Jedlo chutí lepšie, keď je podávané na upravenom stole. Pripravte stolovanie podľa vášho interiéru a servírujte nedeľný obed štýlovo.

Začnite obrusom

Obrusy farebne dolaďte k farbe interiéru. Ak je vaša jedáleň plná dekorácií, obrus laďte do jednoduchých farieb bez vzorov a výstredností. Letné večierky oživíte tropickým alebo kvetinovým vzorom. 

Ochráňte stôl pred znečistením

Ak doma máte malé deti, oceníte voskované obrusy, ktoré ľahko umyjete vlhkou handričkou. Minimalistický grafický vzor sa hodí do interiéru v jednoduchých farbách a dizajne. Kuchyňa v štýle vintage ožije s obrusom s potlačou olív. Sivá perlová potlač je zasa ideálnou na slávnostné obedy a večere. 

Vylepšite sedenie sedákom

Sedenie bude pohodlnejšie s mäkkučnými sedákmi v rôznych farbách a vzoroch. Ak majú vaše stoličky výplň, sedák môže byť tenší. Vyberte si podľa tvaru – okrúhly alebo štvorcový. Drevené stoličky vylepšite hrubým sedákom s hrúbkou 7 cm. Ak chcete jedlo servírovať na nízkom stole, vyskúšajte vankúše na zem s hrúbkou až 10 cm pre pohodlné sedenie. 

Štýlové obrúsky

Neviete skladať labute zo servítok, no chcete pekné aranžmá? Prezrite si ponuku už zložených obrúskov. Ak nechcete stále nakupovať nové obrúsky, vyskúšajte naše látkové, ktoré jednoducho vyperiete a môžete ich znova použiť.

Zanechajte nám komentár