logo
logo
Módne trendy

Outfity na upršaný deň

Outfity na upršaný deň

Nedajte sa odradiť sychravým počasím a vykročte do upršaných rán štýlovo a sebavedomo. Ako sa obliecť funkčne a vkusne vám prezradíme v našom blogu.

Nežná rockerka

Nebojte sa šatového outfitu aj počas nepriaznivého počasia. Siahnite po šatách so zaujímavým vzorom alebo farbou a dolaďte k nim kontrastnú bundu. Napríklad u nás nájdete tieto krásne šaty v boho štýle, ktoré skvelo doladíte koženkovou bundou. Vhodným doplnením celého looku pre vás budú tieto kožené nízke čižmy ideálne do dažďa.

Business s prímesou zlata

Príjemná kombinácia zlatej bielej a čiernej vám dodá správny šmrnc počas pracovného dňa. Twillové nohavice so zlatými lampasmi sa perfektne hodia k našej košeľovej blúzke so zlatými detailmi. Na nohy vezmite perforované topánky a ideálny outfit do práce je na svete!

Nech žije móda 60tych rokov

Kúsky spred niekoľkých desaťročí sa opäť vracajú do módy a nemali by vám v šatníku rozhodne chýbať. Kocky, sukne, vrúbkované látky a zaujímavé farby. To všetko je znova trendy. Ak si chcete zaspomínať na časy spred niekoľkých desaťročí, tento outfit vás rozhodne zaujme. Skombinujte túto dlhú sukňurolákom vo vrúbkovanom úplete. Sukňa má ženský strih a v spojení s rolákom zvýrazní pás a zakryje väčšie boky. Celý outfit zakončite vysokými čižmami a môžete vyraziť!

Zanechajte nám komentár