logo
logo
Nezařazené

Oblečte sa pohodlne a zároveň chic

Oblečte sa pohodlne a zároveň chic

Inšpirujte sa s nami a spoznajte nové trendy v kombinovaní legín a teplých vrškov. S pulóvrom, croptopom, kardigánom aj elegantnou blúzkou – možností je naozaj nespočetné množstvo.

Doprajte si pohodlie aj pri business štýle

Elegantný look vytvoríte správnym výberom legín a pekného svetríka. Vyskúšajte kombináciu legín s trblietavými lampasmi po bokoch a jednoduchého tunikového pulóvra. K takto zvolenej kombinácii stačí doplniť minimalistickú kabelku, kabát rovného strihu a členkové topánky.

Buďte odvážna s crop topom

Vyskúšajte nevšednú kombináciu vysokých legín a croptopu. Ak je pre vás croptom veľmi odvážny, vymeňte ho za voľný top a urobte na ňom uzol. Ideálnym doplnkom sú vysoké čižmy, jemné doplnky a najmä teplý buklé kabát. 

Osviežte outfit teplučkým kardigánom

Dámy, ktoré trápia väčšie stehná alebo bruško môžu partie opticky zmenšiť dobre padnúcimi legínami a dlhším kardigánom. Siahnite po legínach s džínsovým vzhľadom a voľnom tope, ktorý zastrčíte do nohavíc. Na vrch si vezmite dlhý kardigán s gombíkmi a dokonalý outfit je na svete. 

Vyskúšajte koženkové legíny

Veľmi zaujímavý outfit vytvoríte spojením koženkových legín a voľného svetríka v žiarivej farbe. Nevšednú kombináciu doplňte čiernymi doplnkami, ktoré sa ku koženkovým legínam skvelo hodia a môžete vyraziť. 

Zanechajte nám komentár