logo
logo
Módne trendy

Objavte 3 módne trendy jesennej sezóny!

Objavte 3 módne trendy jesennej sezóny!

Tím módnych návrhárov z Blancheporte si pre vás pripravil 3 trendy, v ktorých túto jeseň zažiarite! Ktorý štýl si vyberiete?

Pop štýl

Oblečenie v pop štýle si zamilujú najmä milovníčky výrazných farieb. Tento trend je plný hravosti a krásnych strihov. Skvelo sa hodí do kancelárie aj na kávu s kamarátkou. Predveďte váš cit pre módu v dlhej červenej sukni s potlačou kvetín, ku ktorej dobre padne nesmrteľná koženková bunda. Outfit doplňte výrazným náramkom so štrasom a korálkami a buďte hviezda.

Španielsky štýl

Khaki a medovožltá farba, to je nový španielsky štýl pre blížiacu sa sezónu. Tmavé tóny khaki sa v jesennom šatníku budú vynímať naozaj úžasne. Oblečte si khaki kardigán z úpletu alebo zamatovú sukňu v rovnakej farbe. Medovožltá farba naopak pekne vynikne na blúzke.

Mestský štýl

Patríte medzi večné romantičky? Potom sa určite zamilujete do mestského štýlu. Prírodné odtiene a pastelové tóny sú skrátka to pravé orechové. Vyrazte na prvú schôdzku v kvetinových šatách a urobte dobrý dojem. Až keď vonku prituhne, oblečte si pohodlný sveter s výstrihom do V a zababušte sa do teplej bundy.

Zanechajte nám komentár