logo
logo
Módne trendy Zajímavé informace

Namixujte si dobrú náladu v šatníku

Namixujte si dobrú náladu v šatníku

Zlepšite podvedome svoj deň vďaka správne zvolenej farbe vášho outfitu.

Vášnivá červená

Dodajte si odvahu poriadnou dávkou červenej. Prispieva k dobitiu energie a poskytne vám oporu počas ťažkého pracovného dňa plného výziev. Navyše zvýši vaše sebavedomie vďaka jej schopnosti upútať pozornosť.


Pozitívna žltá

Známka radosti a pozitívnej nálady – to je žltá farba. Ak vás čaká daždivý deň, žltá sa postará o jeho lepšie zvládnutie. Stimuluje vaše zmysly a podporuje relaxáciu.


Produktívna modrá

Chystáte sa na pracovné stretnutie a chcete pôsobiť dôveryhodne? Modrá je tá správna voľba. Zvyšuje sebavedomie, vzbudzuje dojem bezpečia a zodpovednosti. Slabomodrá je vhodná pre konzervatívne dámy.


Citlivá ružová

Spojenie červenej a bielej je výborné na prácu s deťmi. S ružovou vás budú ľudia podvedome vnímať ako jemnú, citlivú a starostlivú. Navyše budete stelesnením bezpečnej náruče a hravosti.


Konzervatívna sivá

Držte si odstup a staňte sa neviditeľnou v tú pravú chvíľu. Sivá je považovaná za konzervatívnu a veľmi neutrálnu farbu. Príliš veľa môže podvedome viesť k negativite, takže opatrne. Je ale výborná na kombinovanie a tak sa nebojte otvoriť dvere aj tejto farbe.


Harmonická zelená

zelenej sa ukrýva zdravie, príroda a život. Je veľmi dôležitá pri navodení pokoja a harmónie. Preto po nej siahnite pred stresovými situáciami a veľkými výzvami.


Zanechajte nám komentár