logo
logo
Módne trendy

Nadčasové tričká a tipy na ich kombinovanie

Nadčasové tričká a tipy na ich kombinovanie

Spoznajte TOP 4 outfity s tričkami, ktoré si zamilujete. Ležérny, business, do posilňovne aj do práce!

Farebne do práce

Oblečte sa štýlovo a prakticky! Vyskúšajte kombináciu elegantného trička s anglickou výšivkou vo sviežej žltej. Toto tričko si vás získa detailom na vrchnej časti a strihom, ktorý vám “sekne”. K výraznému tričku doplňte klasické čierne nohavice so zlatým detailom, hnedé lodičky, kabátik a pracovný deň môže začať. 

Elegantné tričko a maxi sukňa

Spojenie maxi sukne a trička je hitom, ktorý si obľúbili všetky známe celebrity. Vďaka správnej kombinácii trička môžete šikovne poukázať na osí pás alebo zakryť nedostatky. Navyše pôsobí mladistvo a trendy. Vyskúšajte spojenie trička s gombíkmi a jednoduchej sukne. Na nohy vezmite elegantné tenisky a ide sa!

Nevšedný strih na všedný deň

Kvetiny sú hit, ktorý definuje jar, preto by nemali chýbať ani na vašom tričku. Vyskúšajte toto elegantné tričko spolu s úzkymi nohavicami v béžovej farbe. Tričko je zaujímavé nielen vzorom, ale aj strihom, ktorý perfektne zakryje väčšie bruško. 

Príjemný materiál na cvičenie

Cíťte sa počas cvičenia pohodlne vďaka dobre zvolenému tričku. Základ je dobre padnúci strih, ktorý drží na svojom mieste aj počas aktívnejšieho tréningu a dobre savý materiál, ktorý sa postará o vaše pohodlie. Vyberte si z množstva rôznych vzorov a farieb v našej kategórii zameranej na šport.

Zanechajte nám komentár