logo
logo
Praktické tipy

Na čo nezabudnúť pri balení na letnú dovolenku?

Na čo nezabudnúť pri balení na letnú dovolenku?

Zbaľte sa na dovolenku rýchlo a precízne zároveň. Prečítajte si naše rady a tipy, na čo by ste vo svojom kufri nemali zabudnúť.

Oblečenie

Základným kúskom vášho kufra musia byť, hneď po plavkách, štýlové outfity, ktoré najľahšie vytvoríte vkusnými šatami. Zbaľte si plážové, ale aj večerné šaty, nech ste pripravená na každú príležitosť.

Ak máte radšej šortky, vezmite si k nim rôzne vzdušné blúzky a topy. Na nohy si vezmite sandále na nízkom podpätku a nezabudnite ani na žabky, ktoré sú tým najlepším kúskom k vode.

Doplnky

Doplnky voľte podľa typu dovolenky. Ak vás čaká oddych na pláži, určite vám nemôže chýbať veľká látková taška, do ktorej môžete zbaliť osušky a niečo pod zub. Na večer si vezmite kabelku cez rameno v neutrálnej farbe. Na záver nezabudnite pribaliť štýlový klobúk.

Na aktívnu dovolenku si vezmite do kufra batoh a šiltovku.

Lekárnička

Myslite na svoje zdravie ešte pred vycestovaním. Vytvorte si doma svoju cestovnú lekárničku a majte ju stále po ruke. Nakúpte si elastický obväz, dezinfekčný sprej, lieky na problémy s trávením a proti bolesti. Určite nezabudnite ani na rýchloobväz, krém na opaľovanie a krém po opaľovaní.

Zanechajte nám komentár