logo
logo
Módne trendy

Letné tipy pre moletky

Letné tipy pre moletky

Naša móda je určená pre ženy všetkých veľkostí. Spoznajte naše tipy, ako sa obliecť pohodlne a štýlovo vo väčších veľkostiach.

Zažiarte s farbami a vzormi

Nebojte sa voliť žiarivé farby. Zvoľte množstvo farebných kombinácií a vzorov pri partiách, ktoré chcete zvýrazniť. Zemitejšie farby naopak zakryjú časti, ktoré si želáte schovať. Nebojte sa ani vzorov, no vyhnite sa vodorovným a širokým prúžkom, ktoré vás budú opticky rozširovať.

Vyskúšajte šortky

Nebojte sa zvoliť šortky aj ak vás trápia väčšie stehná. Široké a voľné šortky stehná zakryjú a vašej postave prospejú. Navyše sa budete cítiť neodolateľne a štýlovo. Ak sú pre vás šortky veľmi odvážne, poobhliadnite sa po ¾ nohaviciach. Ak navyše vyberiete model s vertikálnymi pruhmi, opticky stehná zúžia. 

Voľný top vám preukáže najväčšiu službu

Najväčšiu službu vám preukáže najmä voľný top, ktorý zahalí väčšie bruško alebo silnejšie ruky. Žltá blúzka s gombíkmi oživí každý outfit a postavu pekne vyformuje. Krepónová blúzka si vás získa látkou, ktorá je ideálnou voľbou na leto. K nohaviciam s vysokým pásom voľte úzke tielka a topy, s ktorými vytvoríte efekt presýpacích hodín a zúžite svoj pás.

Zanechajte nám komentár