logo
logo
Nezařazené

Krásna a upravená za pár minút

Krásna a upravená za pár minút

Poradíme vám, čo robiť, aby sa vaša denná rutina skrátila na minimum. Nepotrebujete kompletný makeup, aby ste pôsobili sviežo!

Hydratovaná pleť je základ

Venujte každý večer pár minút starostlivosti o pleť, ráno si poďakujete. Na hladkej pleti vyzerá makeup prirodzene a naviac vám odpadne starosť s maskovaným suchých miest. Vsaďte preto na kvalitný krém, ktorý pleť zregeneruje a vypne vrásky.

Obočie ako od kozmetičky

Tvar obočia udáva celkový vzhľad a dokáže vyzdvihnúť rysy v tvári. Udržujte preto obočie upravené a zaistite si tak mladistvý vzhľad. Dokonalý výsledok dosiahnete epilátorom na obočie, ktorý zbaví chĺpkov dlhodobo a presne tam, kde treba.

Čisté a zdravé vlasy

Aby vlasy dobře rostly, je zapotřebí pravidelně zastřihávat konečky. S kadeřnickými nažkami to zvládnete i sama doma. Důležitá je správná péče o pokožku hlavy, třeba s šamponem a balzámem pro delší a krásnější vlasy. 

Aby vlasy rástli ako z vody, je potrebné pravidelne zastrihnúť končeky. S kaderníckymi nožnicami to zvládnete aj sama doma. Dôležitá je správna starostlivosť o pokožku hlavy, napríklad so šampónom a balzamom na dlhšie a krajšie vlasy.

Ruky sú vaša vizitka

Neutrácajte za drahú manikúru a radšej ruky niekoľkokrát denne natrite krémom. Aktívne zložky krému zmiernia starnutie pokožky a postarajú sa o nechty. Na skrátenie nechtov používajte výhradne klieštiky a pilník.

Zanechajte nám komentár