logo
logo
Praktické tipy

Kozmetické vychytávky a doplnky, ktoré vám uľahčia život

Kozmetické vychytávky a doplnky, ktoré vám uľahčia život

Nestíhate alebo ste zabudli? Týchto 5 trikov zaručene odvráti last-minute problémy!

Okuliare pre pohodlné líčenie očí

Zabudli ste si kontaktné šošovky, ale oči si bez nich nenalíčite? Je tu jednoduchá pomoc v podobe okuliarov na líčenie! Ich obrúčky majú vyklápacie sklá a tak líčidlá aplikujete presne tam, kam chcete. Zväčšenie vyberte podľa svojich dioptrií.

Gombíkový predlžovač na úzke nohavice a sukne

Ak sa vám po sviatkoch nedarí zapnúť obľúbené nohavice, vyskúšajte predlžovací pás na gombíky. Tento pomocník pripnite na pôvodné zapínanie a doprajete vám v páse pár centimetrov navyše.

Dofarbovacia tyčinka na odrasty

Ak je kaderníčka ďaleko a vy potrebujete perfektný účes bez odrastov, siahnite po dofarbovači na odrasty. S dvojitým aplikátorom je nanesenie farby jednoduché a stačí vám iba 5 minút na zaschnutie. Efekt vydrží do umytia vlasov šampónom.

Nastavovač ramienok pod odhalené topy

Nekupujte novú podprsenku, aby ste zakryli ramienka. Stačí zakúpiť sponu, ktorou ich spojíte diskrétne a jednoducho. V balení nájdete čiernu, bielu aj telovú farbu – ideál pod každý top.

Kliešte na zarastené nechty

Problémy s nechtami na nohách často spôsobujú lodičky a iné topánky so zúženou špičkou. Od bolesti vám pomôžu špeciálne kliešte. Sú tvarované tak, aby odstrihli bodavú časť nechtu a zároveň nepoškodili okolitú kožu. 

Zanechajte nám komentár